Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2020/2021 > Mascotte Kai van der Zanden

Mascotte Kai van der Zanden

Wedstrijd

Seizoen

 • 2008/2009

Woonplaats

 • Schijndel

Reactie Kai van der Zanden

 • Hallo,

  Ik ben Kai van der Zanden uit Schijndel en voetbal zelf bij Schijndel/Bol Accountants in de E5. Ik was bij de wedstrijd PSV – Feyenoord mascotte.

  Om 13.30 moest ik bij ingang 11 “de supporterswinkel” zijn, en heb daar een PSV tenue aangepast. Daarna kreeg ik samen met mijn papa en broertje Lars een kleine rondleiding door het stadion. Toen zijn we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging gegaan en hebben we daar wat gedronken.

  Om 14.00 uur mocht ik het veld op. Daar heb ik samen met Koevermans, Mazza, Zonneveld en de andere spelers een balletje getrapt. Dit was echt fantastisch.

  Daarna moest ik naar de spelerstunnel om op de spelers en de scheidsrechter te wachten, ik liep samen met de scheidsrechter het veld op en mocht de wedstrijdbal vast houden en aan de scheidsrechter geven.

  De wedstrijd heb ik op de tribune bekeken en in de rust mochten wij nog wat drinken. Ik vond het een spannende wedstrijd, we hebben gelukkig met 1-0 van Feyenoord gewonnen door een mooie goal van Afellay.

  Na de wedstrijd mocht ik naar het spelershome, daar kreeg ik allemaal handtekeningen. Ook mochten we met de spelers op de foto.

  Ik heb een hele mooie dag gehad en ik wil iedereen hiervoor bedanken.

  Groeten Kai van der Zanden.

Mascotte Kai van der Zanden