Supportersvereniging PSV
A real fan joins!
Nederlands
Home > Supportersvereniging PSV > Information

Information

Sorry, this page is currently only in Dutch.

Het Supportershome is gelegen aan de noordzijde van het Philipsstadion.

Het home is geopend voor en na elke thuiswedstrijd van PSV. Periodiek vinden in het supportershome ook diverse activiteiten plaats (zie activiteiten), zoals bijvoorbeeld thema- en forumavonden.

Daarnaast hebben leden van de Supportersvereniging PSV de mogelijkheid om (gratis) gebruik te maken van het home voor diverse aangelegenheden, zoals vergaderingen en recepties.

Hoe is het Supportershome bereikbaar voor, tijdens en na wedstrijden?

  • Door de invoering van sectorscheiding in het Philips Stadion, met ingang van het seizoen 2003-2004, is het helaas niet meer mogelijk het Supportershome voor aanvang van de wedstrijd vanuit het stadion zelf te bereiken.
  • Uiteraard zijn er wel alternatieven voorhanden het Supportershome te bereiken, zowel voor, tijdens als na afloop van een wedstrijd in het Philips Stadion.

Voor de wedstrijd

  • Voor de wedstrijd is supportershome van buitenaf bereikbaar. De buitendeuren aan de Mathildelaan zijn open. Het supportershome is bij avond wedstrijden (19.30/20.00 uur) open vanaf 17.00 uur.

Bij aanvang wedstrijd

  • Bij aanvang van de wedstrijd wordt het supportershome gesloten. Na sluiting gaan de zijdeuren open ten behoeve van de supporters op de Noord tribune. Zij kunnen zodoende tijdens de wedstrijd en in de rust het Supportershome blijven bezoeken. De buitendeuren blijven de gehele wedstrijd dicht.

Einde wedstrijd

  • Aan het einde van de wedstrijd gaan de sectorscheidingen open, zodat de supporters binnendoor naar het Supportershome kunnen gaan. Zowel de zij- als buitendeuren zijn dan open.

Na de wedstrijd

  • 20 minuten na het einde van de wedstrijd gaan de zijdeuren dicht, nadat het stadion geheel "leeg is verklaard". Vanaf dat moment is het supportershome alleen nog bereikbaar vanaf de Mathildelaan.

Rookverbod

  • Net als in andere horeca gelegenheden geldt in het Supportershome ook een rookverbod. De ruimtes aan de buitenzijde van de zijingangen zijn echter ingericht om daar te roken. Deze ruimtes bevinden zich aan de buitenzijde van de zijingangen in het stadion. Alleen daar mag gerookt worden!