Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie: Forza PSV 19-11-2009

Informatie: Forza PSV 19-11-2009

19 nov 2009 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

In de zestiende aflevering van Forza PSV zie je onder meer een uitgebreid gesprek met Timmy Simons. De Belg was lange tijd onmisbaar op elk middenveld, maar hoe ziet hij zijn rol bij PSV én het Belgische nationale elftal nu hij zijn vaste plaats kwijt is?

Verder zie je hoe Jerry de Jong na zijn voetbalcarrière een totaal andere weg is ingeslagen. De Jong haalde door een combinatie van talent en inzet het Philips Stadion en zelfs het Nederlands elftal, maar kwam in zijn nadagen in de financiële problemen door een gokverslaving. In Forza PSV zie je hoe hij zijn leven weer op orde heeft gekregen.

Loop door Eindhoven en je ziet overal verwijzingen naar PSV. Ook de graffitikunstenaars laten op veel plekken in de stad hun liefde voor PSV zien. En daar zit soms een bijzonder gedachte achter. Wij gingen op pad met één van hen.

Verder zie je in Forza PSV prachtige beelden van Ola Toivonen én een terugblik op 20 april 2008, toen het groot feest was op het Stadhuisplein. Met de huidige vorm ligt PSV, ondanks felle weerstand van FC Twente, namelijk weer op koers voor het zoveelste landskampioenschap.

Laatst bijgewerkt : 19 nov 2009 - 11:05