Supportersvereniging PSV
A real fan joins!
Nederlands
Home > Jubileum > Auction rules

Jubileum

Auction rules

Sorry, this page is currently only in Dutch.

Bieden

 1. Bieden op het op dat moment beschikbare shirt kan alleen via de veilingmodule op de site van de Supportersvereniging PSV.

 2. Biedingen op de match worn shirt zijn altijd kosteloos.

 3. Bieden kan door middel van een bod te plaatsen op de veilingmodule. Vervolgens ontvang je op het opgegeven e-mailadres een e-mail met een bevestiging van je bod. Pas op dat moment is je bod actief.

 4. Het is alleen mogelijk te bieden met hele afgeronde bedragen (op de € nauwkeurig).

 5. Ieder veilingitem staat 14 dagen online. Heb jij na 14 dagen het hoogste bod, dan ben jij (de bieder) de nieuwe gelukkige eigenaar van een match worn limited edition PSV shirt.

 6. Als je bod bevestigd per mail dan is het definitief.

Betalen

 1. Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Jij hebt een echt collectorsitem te pakken. De bieder ontvangt vanuit de Supportersvereniging PSV een betaalverzoek met het afgesproken bedrag.

 2. De bieder heeft 24 uur de tijd om het betaalverzoek te voldoen, anders zal de aankoop nietig verklaard worden

Herroepingsplicht

 1. De bieder kan een Koopovereenkomst met een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen herroepen. Wij mogen je vragen naar de reden van herroeping, maar je hoeft niet te antwoorden. De bedenktijd gaat in op het moment dat je tot winnaar bent verkozen.

 

Overhandiging

 1. De Supportersvereniging PSV hoeft het gewonnen shirt pas te overhandigen op het moment dan het betaald is volgens afspraak.

 2. Kun je het shirt niet komen ophalen en wil je dat we het opsturen dan zijn de verzendkosten voor de koper.

 3. Versturen via de post gebeurt op eigen risico.