Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > Vrijwilliger van de maand > December 2022 Luca van Heijnsbergen

Vrijwilliger van de maand

December 2022: Luca van Heijnsbergen

Wat is je naam?

Luca van Heijnsbergen

Wat is je leeftijd?

22 jaar

Wat is je woonplaats?

Beek en Donk

Wat is jouw functie/werkzaamheden binnen de vereniging?

Ik ben begonnen als skyswinger, maar de laatste jaren help ik de supportersvereniging als busbegeleiding. Uiteraard probeer ik, buiten deze functies, te helpen waar nodig!

Hoe lang ben je al vrijwilliger van Supportersvereniging PSV?

In 2016 ben ik -als 15 jarige- begonnen als skyswinger, waarna ik in 2019 -als 18 jarige- ben begonnen als busbegeleidier. Ik doe dit al die tijd al met veel plezier!

Wat is jouw favoriete moment als supporter PSV?

Het mooiste moment wat ik heb meegemaakt was 15 april 2018: de kampioenswedstrijd tegen 020! Het moment dat ik richting het stadion liep, de mensen sprak en de sfeer proefde, was onbeschrijflijk. Zonder dat de wedstrijd was begonnen kon ik al voelen dat we die dag kampioen zouden gaan worden. Vooral het moment dat Pereiro de 1-0 maakte, richting Oost liep en op een meter van me af zijn doelpunt vierde, zodat we het feest mee konden vieren met de spelers. Het publiek was geweldig en het werd een ervaring die ik nooit meer ga vergeten.

Mijn eerste uitwedstrijd tegen NAC Breda op 16 april 2006, met de wereldgoal van Cocu vanaf de middenlijn, is een goeie 2e herinnering is als 5 jarige!

Wie is jouw favoriete PSV'er allertijden?

Mijn favoriete speler aller tijden is: Heurelho da Silva Gomes. Omdat ik zelf keeper was, was hij altijd al mijn idool. Wat hij heeft betekent voor PSV, in combinatie met de kwaliteiten die hij heeft, maakt hem mijn favoriete speler aller tijden!

Vrijwilliger van de maand: December 2022 (Luca van Heijnsbergen)