Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > Vrijwilliger van de maand > Juli 2023 Ronald Berkhof

Vrijwilliger van de maand

Juli 2023: Ronald Berkhof

Wat is je naam?

Ronald Berkhof

Wat is je leeftijd?

47 jaar

Wat is je woonplaats?

Eindhoven

Wat is jouw functie/werkzaamheden binnen de vereniging?

Penningmeester, eindredacteur vande PSV Supporter én begeleiding van onze wedstrijdmascotte (niet Phoxy) bij thuiswedstrijden!

Hoe lang ben je al vrijwilliger van Supportersvereniging PSV?

Ik loop al weeer even mee. Sinds 2005 ben ik actief binnen de vereniging.

Wat is jouw favoriete moment als supporter PSV?

Het mooiste moment is lastig te omschrijven. Ik kan zeggen de Europa Cup 1 in 1988, maar toen zat ik zelf aan de buis en radio gekluisterd. Een titel is een mooi moment, maar even zeer vind ik de begeleiding van onze wedstrijdmascotte een mooi moment. Een kind dat geniet van de line-up, dat zijn ook waardevolle en mooie momenten. Ook van een sfeervolle avond in het Philips Stadion kan ik genieten.

Wie is jouw favoriete PSV'er allertijden?

Deze vraag sluit eigenlijk aan bij de vorige vraag. Je hebt altijd spelers die er bovenuit steken, dat is al zolang de club bestaat. Echter, spelers komen en gaan. Het is een utopie dat spelers lang blijven. De toppers staan vaak in de schijnwerpers, maar met alleen toppers behaal je geen kampioenschap. Het gaat om het gehele elftal, de mix. Het cement tussen de stenen en de waterdragers zijn net zo belangrijk. Een echte favoriet heb ik dervale niet, het gaat mij op de club!

Vrijwilliger van de maand: Juli 2023 (Ronald Berkhof)