Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > Vrijwilliger van de maand > Februari 2024 Jet Nabuurs

Vrijwilliger van de maand

Februari 2024: Jet Nabuurs

Wat is je naam?

Jet Nabuurs

Wat is je leeftijd?

56 jaar

Wat is je woonplaats?

Venhorst

Wat is jouw functie/werkzaamheden binnen de vereniging?

Ik ben destijds begonnen als gastvrouw in de bussen naar uitwedstrijden, dat was toen nog een pilot. Het was al snel duidelijk dat wij, als vertegenwoordigers van Supportersvereniging PSV een echte meerwaarde hadden op de bussen. Tot op heden ga ik daarom nog veelvuldig mee als gastvrouw op de bussen. Als ik niet als gastvrouw aanwezig ben, ga ik ook regelmatig als supporter mee naar wedstrijden in het buitenland.

Ook heb ik de afgelopen jaren, samen met een gezellige club andere vrijwilligers, de bekende snackpakketjes gemaakt voorafgaand aan de uitwedstrijden.

Tot slot zet ik mezelf al jaren in voor de nodige hand- en spandiensten zoals vlaggetjes uitdelen, de praktische uitvoering van sfeeractie's, reserve voor het middenstipdoek en de PSV-fandag.

Hoe lang ben je al vrijwilliger van Supportersvereniging PSV?

Ik weet het niet helemaal precies, maar volgens mij wordt dit mijn 10e jaar.

Wat is jouw favoriete moment als supporter PSV?

Op 7 mei 2016 vierden mijn man en ik ons 25-jarig huwelijksfeest. Rond middernacht zei onze jongste zoon dat het cadeau voor onze bruiloft het kampioenschap van PSV zou worden, de dag na het feest. Maar we weten allemaal dat iedereen er vanuit ging dat dit een andere club zou worden.

Wat was het spannend, maar inderdaad: we werden kampioen! Eigenlijk stond er een afsluitende BBQ gepland, maar we zijn die zondag met een volle auto richting Eindhoven gegaan. Een dag om nooit meer te vergeten.

Wie is jouw favoriete PSV'er allertijden?

Lastige keuze, want ik heb in de loop der jaren veel mooie spelers gezien. Maar voor nu zeg ik: Alex de tank, wat een verdediger was dit!

Vrijwilliger van de maand: Februari 2024 (Jet Nabuurs)