Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Wedstrijd

Seizoen

 • 2019/2020

Woonplaats

 • Woensdrecht

Reactie Yanick Kole

 • Op 1 oktober werd ik ís avonds door mijn vader wakker gemaakt. Er was mail van de PSV supportersvereniging. Ik mocht zondag 6 oktober de mascotte in de wedstrijd PSV-VVV Venlo zijn!!!
  Ik vond het supergaaf en moest mín best doen om weer in slaap te vallen.

  De hele week was best spannend en ik kreeg steeds meer zin om zondag naar Eindhoven te gaan.
  Zondagmiddag waren we al vroeg vertrokken. We hadden veel files, maar toch waren we op tijd om ons om 15.30 uur te melden bij het kantoor van de supportersvereniging PSV. Daar werden we ontvangen door Ronald Berkhof van de supportersvereniging. Hij gaf mij uitleg wat er ging gebeuren deze middag en vertelde dat ik met de spelers met de rondo mee mocht doen op het veld. Ook kreeg ik uitgelegd dat ik mee mocht lopen in de line-up! Daarna gingen we naar de persruimte en daar mocht ik op de stoel van Mark van Bommel zitten. Papa heeft veel fotoís want ik wilde wel alles vastleggen.

  Nadat we de persruimte hadden bezocht en een korte pauze hadden genomen gingen we naar het veld. Ik ging mee met iemand van de supportersvereniging die mij naar de spelers heeft gebracht. Dit was zo gaaf, ik heb met de wisselspelers in de rondo een balletje getrapt en ging daarna met ze op de foto.
  Toen werd ik naar de spelerstunnel gebracht en ging ik wachten tot de spelers kwamen. Ik mocht met Bruma het veld betreden en was vol op TV bij FOX sports!! Zelfs bij mijn eigen voetbalclub WVV í67 stond de wedstrijd aan en zat iedereen vol spanning te kijken of ze mij zagen.
  O ja, ik moest nog voorspellen hoeveel de eindstand zou zijn: 4-0. Had ik bijna gelijk gehadÖ

  Nadat de wedstrijd was afgelopen werden we naar het Spelershome gebracht. Daar mocht ik mijn eigen PSV shirt neerleggen om handtekeningen te verzamelen en fotoís te scoren.

  Het was echt een hele leuke dag en ik wil iedereen bedanken die ons heeft rondgeleid en alles heeft geregeld. Het is een mooie herinnering aan de rood witten. DANK JE WEL en de ballen!

  Groetjes Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Overige Foto's

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole

Mascotte Yanick Kole