Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Wedstrijd

Seizoen

 • 2019/2020

Woonplaats

 • Roosendaal

Reactie Jayden Deckers

 • Hoi,
  Ik ben Jayden Deckers, 8 jaar en keeper bij DVO’60 Jo10-1 uit Roosendaal. Afgelopen zondag kwam een wens uit om ooit met de PSV spelers op het veld te staan en dit nog wel bij de topper tegen Ajax.

  Samen met papa en mama was ik door de supportersvereniging uitgenodigd op deze zonnige dag. Om 15.30 uur werden wij door Ronald en andere betrokkenen van de supportersvereniging enthousiast ontvangen. Wat een aardige mensen allemaal.

  Ik kreeg een PSV tenue aan en daarna gingen we naar boven richting de ruimte van de supportersvereniging. Daar deed ik na wat drinken mijn voetbalschoenen aan en ging ik met Ronald richting de spelerstunnel.

  In de spelerstunnel moest ik even wachten op het juiste moment dat ik alleen het veld op mocht lopen en dat ik op alle 4 de grote schermen te zien was.
  Ik liep richting de wisselspelers en deed daar mee aan de rondo en ging met ze op de foto.

  Daarna in de spelerstunnel even wachten met de andere kinderen van de line-up en mocht samen met Steven Bergwijn het veld oplopen. Wat was dit gaaf!
  Daarna snel naar boven om samen met papa en mama de wedstrijd te kijken, met de rust was het 0-0 en gingen we wat drinken met Ronald. Ik had 4-0 voorspeld maar daar hadden we in de rust niet meer zoveel vertrouwen in. De 2e helft was super spannend en gelukkig kwam PSV na de 0-1 snel terug op 1-1 en dat was ook wel de verdiende eindstand.

  Na de wedstrijd mocht in naar het spelershome voor handtekeningen en foto’s en dat was toch wel heel erg speciaal. Samen met Mark van Bommel, Schwaab en Dumfries en nog zoveel meer. Ook gelukkig met Steven Bergwijn waarmee ik het veld was opgelopen.

  Het was een dag om nooit meer te vergeten met zoveel mooie herinneringen. Ik wil iedereen die deze dag zo mooi hebben gemaakt voor mij bedanken en een speciale dank aan Ronald, je bent een topper!

  Groetjes Jayden

Mascotte Jayden Deckers

Overige Foto's

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers

Mascotte Jayden Deckers