Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Indy van Gennip

Mascotte Indy van Gennip

Wedstrijd

Seizoen

 • 2019/2020

Woonplaats

 • Veldhoven

Reactie Indy van Gennip

 • Hallo allemaal,

  ik ben Indy van Gennip. Al vanaf de eerste wedstrijd die ik met papa in het PSV-stadion zag vroeg ik aan hem wanneer ik een keer mascotte mocht zijn.

  Afgelopen woensdagmiddag belde papa mij op dat hij een mailtje had gekregen van Ronald Berkhof van de Supportersvereniging. Ik mocht donderdagavond dť mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-Apollon Limassol, de play-offs voor een plaats in het hoofdtoernooi van de UEFA Europa League.

  Ik was die morgen naar de tandarts geweest en had tandpijn en mama had dansles al afgezegd want daar had ik even geen zin in met die pijn. Na papa zijn telefoontje was de pijn ineens verdwenen en ben ik toch gaan dansen, zo blij was ik.

  Voor de wedstrijd zijn we ontvangen door Ronald in het kantoortje van de Supportersvereniging. Ook Marinel, Dirk en Frank zaten daar.
  Ik mocht me omkleden en kreeg het roodwitte psv tenue aan. Daarna zijn we door het stadion gelopen en hebben nog wat foto's gemaakt.
  Ook meneer Claessens, een echte fotograaf, die ook voor PSV langs het veld foto's maakt, maakte wat foto's van mij. En toen mocht ik in de persruimte op de stoel van Mark van Bommel gaan zitten, er zaten nog journalisten binnen daar.

  Toen liep papa naar de tribune en Ronald met mij naar de tunnel om bij de spelers te gaan staan. Toen wij daar stonden te wachten zag ik mezelf staan op de schermen in het stadion, toen werd het toch wel spannend.

  Samen met Olivier Boscagli mocht ik het veld oplopen. Jammer genoeg zat het stadion niet helemaal vol.
  Van te voren was ik helemaal niet zenuwachtig maar toen ik door de spelerstunnel het veld mee op mocht begon het toch een beetje te kriebelen.

  Papa kwam mij weer ophalen en samen hebben we de wedstrijd gekeken. Ik zei van te voren dat het 2-1 zou worden PSV had met 3-0 gewonnen, met goals van Mohammed Ihattaren, Cody Gakpo en Denzel Dumfries dus dat was nog beter.

  Na de wedstrijd nam Ronald ons mee naar het spelershome, waar ik nog met een aantal spelers zoals Stevie Bergwijn op de foto ging en zo was ik de allereerste mascotte die met Konstantinos Mitroglou op de foto is geweest. Ook heb ik nog handtekeningen verzameld. Als laatste kwamen we beneden bij de lift ook nog Donyell Malen tegen.

  Wat ik ook leuk vond dat was dat een wildvreemde PSV Supporter met mij een selfie wilde maken toen ik buiten kwam, zo was het net of dat ik zelf gespeeld had.

  Uiteindelijk gingen we om 23.35 uur naar huis, een hele lange avond, maar het was een avond om nooit te vergeten!

  Heel veel mensen hadden mij op TV gezien en papa, mama en ik hadden heel veel appjes gekregen dat ze mij gezien hadden!

  Supportersvereniging en Ronald, heel erg bedankt voor deze fantastische avond.

  Groetjes van Indy.

Mascotte Indy van Gennip

Overige Foto

Mascotte Indy van Gennip