Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Liza van Genugten

Mascotte Liza van Genugten

Wedstrijd

Seizoen

 • 2019/2020

Woonplaats

 • Zijtaart

Reactie Liza van Genugten

 • Hoi,

  Ik ben Liza van Genugten uit Zijtaart en voetbal zelf bij VOW M011. Op zondag 8 september 2019 hoorde ik dat ik mascotte van de supportersvereniging mocht zijn op zaterdag 14 september 2019 bij de wedstrijd van PSV tegen Vitesse. Het was een droom die uitkwam.

  Eindelijk was het zover en werden we door Ronald ontvangen bij de supportersvereniging. Daar kreeg ik het PSV tenue aan en hierna begon de rondleiding door het stadion. In de perskamer mocht ik op de stoel van Mark van Bommel zitten. Super gaaf.

  Hierna gingen we naar de ruimte van de supportersvereniging, waar ik mijn voetbalschoenen aan gedaan heb. En toen was het tijd om naar het veld te gaan. Bij het oplopen op het veld werd ik gefilmd en zag ik mezelf op de grote schermen van het stadion. Gek, maar leuk. Met de reserve spelers mocht ik intrappen. We deden lummelen met zín achten. Echt gaaf om een balletje te trappen met Schwaab, Toni, Doan, Sadilek en Teze en mijn grote voorbeelden Gakpo en Mitroglou. Na de groepsfoto mocht ik naar de line-up, waar ik een speciaal shirt aan kreeg mbt 75 jaar bevrijding.

  Na het aftellen mocht ik met Steven Bergwijn het veld oplopen. Toen zag ik pas goed hoeveel mensen er in het stadion zaten. Het was heel bijzonder dat al deze mensen 1 minuut stil konden zijn ter nagedachtenis aan een overleden functionaris van PSV. Samen met mijn papa en mama heb ik vervolgens genoten van de wedstrijd. Ik heb 5 keer op mijn stoel kunnen staan door de 5 doelpunten van Donyell Malen. Echt knap hoor als een speler 5 doelpunten maakt in 1 wedstrijd. Dit gebeurt bijna nooit.
  Na deze mooie wedstrijd mocht ik ook nog handtekeningen verzamelen en fotoís maken van mij met spelers bij het spelershome. Zelfs 3 spelers van Vitesse kwamen daar en bij PSV-huurling Obispo heb ik het logo van Vitesse op zijn trainingsjas met mijn hand afgedekt zo dat dit niet op de foto kwam. Ik kreeg zelfs een handtekening van Mark van Bommel, die op het laatst ook nog even langs kwam.
  Toen we naar buiten liepen kwamen we ook nog onze 2 Duitse spelers tegen en kon ik ook nog met hen op de foto.

  Het was echt een geweldige avond die ik nooit meer zal vergeten. Ronald en supportersvereniging heel erg bedankt.

  Groetjes Liza

Mascotte Liza van Genugten

Overige Foto's

Mascotte Liza van Genugten

Mascotte Liza van Genugten

Mascotte Liza van Genugten

Mascotte Liza van Genugten

Mascotte Liza van Genugten