Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2024/2025 > Mascotte Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2016/2017

Woonplaats

 • Amersfoort

Reactie Beau Willemsen

 • Enkele dagen voor de wedstrijd PSV - AZ kreeg ik een mailtje van Ronald Berkhof of ik de mascotte wilde zijn in de eerste seizoenswedstrijd PSV - AZ, natuurlijk wilde ik dat, echt geweldig, ik mocht zelfs nog 2 anderen meenemen.

  Zondag 14 augustus was het zover, samen met mijn vader en opa gingen we om 1 uur al richting Eindhoven, we wilden natuurlijk niet te laat komen. We werden ontvangen door Ronald en ik kreeg meteen het nieuwe tenue aan met de nieuwe sponsor Energie Direct.

  We kregen een rondleiding door het stadion en ik mocht zelfs op de stoel van Phillip Cocu zitten waarvandaan hij de persconferenties geeft. Daarna gingen we nog wat drinken en vertelde Ronald wat er ging gebeuren, ik vond het super spannend.

  Als eerste ging ik met de reserve spelers het veld op en mocht ik meedoen met het inschieten. Daarna mocht ik aan de hand van Jetro Willems het veld oplopen voor de line-up. Toen begon de wedstrijd, we hadden mooie plaatsen en het was best spannend, na de eerste helft was het nog 0-0. In de pauze werd er afscheid genomen van Stijjn Schaars. In de tweede helft scoorde Moreno de 1-0, gelukkig maar. Er werd niet meer gescoord en zo won PSV.

  Na de wedstrijd kregen we een drankje in de kamer van de supportersvereniging. Toen gingen we naar het spelershome en begon het afwachten "welke spelers komen er"? Gelukkig kwamen er een heleboel en ik heb van allemaal een handtekening gekregen en natuurlijk foto's gemaakt. Om 8 uur 's avond gingen we weer naar huis, wat een dag, zo werd de mooiste dag van mijn zomervakantie een dag die niet gepland was, Ronald en Supportersvereniging PSV bedankt hiervoor.

  Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen

Overige Foto's

Mascotte Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen

Mascotte Beau Willemsen