Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Kay Spapens

Mascotte Kay Spapens

Wedstrijd

Seizoen

 • 2016/2017

Woonplaats

 • Eindhoven

Reactie Kay Spapens

 • Zaterdag 26 november ging ik samen met papa en mama naar het Philips Stadion, waar ik de mascotte mocht zijn tijdens de wedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag. We gingen met Ronald bij ingang 11 naar binnen, naar de ruimte van de supportersvereniging. Daar kreeg ik het thuis tenue van PSV aan.

  Toen gingen we een rondje door het stadion lopen waar je normaal nooit komt. Ik mocht zelfs in de persruimte op de stoel van Cocu zitten. Daar hebben we natuurlijk een mooie foto van gemaakt.

  Na een drankje mocht ik op het veld mee de warming up doen met de reserves, dat was heel gaaf! En ook wel een beetje spannend.

  Daarna ging ik met Ronald naar de andere kinderen die mee mochten lopen in de line–up, we moesten wachten tot we naar de tunnel mochten. Ik mocht met Jeroen Zoet mee lopen, daar hoopte ik stiekem op. De wedstrijd was heel erg leuk. Gelukkig hadden ze gewonnen 3-1 mooie uitslag.

  Na de wedstrijd mochten we nog naar de spelershome om foto’s te maken en handtekeningen te vragen. Wat een super gave avond was dit, heel erg bedankt supportersvereniging en Ronald!

  Groetjes Kay

Mascotte Kay Spapens

Overige Foto's

Mascotte Kay Spapens

Mascotte Kay Spapens

Mascotte Kay Spapens

Mascotte Kay Spapens

Mascotte Kay Spapens

Mascotte Kay Spapens