Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Mika van Kasteren

Mascotte Mika van Kasteren

Wedstrijd

Seizoen

 • 2016/2017

Woonplaats

 • Arnhem

Reactie Mika van Kasteren

 • Hallo,

  Ik ben Mika van Kasteren. Ik ben 8 jaar en ik kom uit Arnhem. Ik ben keeper van Arnhemse Boys F5. We staan eerste, want we hebben alles gewonnen. Ik mocht mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-Willem II. Dat wilde ik heel erg graag. Ik ben met papa en Sam, een vriendje van mij, naar het Philips Stadion gereden.

  We werden ontvangen door Ronald. Ik kreeg een PSV tenue van EnergieDirekt.nl. Ronald liet ons het stadion zien. We zijn in de perszaal geweest en op de plek waar de spelers na een wedstrijd worden geďnterviewd.
  Daarna mocht ik naar het veld om mee te trainen met de reserve spelers. Dat was heel erg leuk en spannend. Ik heb gespeeld met Siem de Jong, Bergwijn en Locadia. Er zijn mooie foto’s gemaakt. Ronald nam me daarna mee naar de spelerstunnel voor de line-up. Ik mocht het veld op lopen met Andres Guardado. Dat was cool. Vanaf de hoofdtribune mochten we de wedstrijd bekijken. Ik had voorspeld dat PSV met 10-0 zou winnen, want dat had ik dat weekend ook gedaan met de Arnhemse Boys. PSV won met 5-0. Na de wedstrijd mochten we bij het spelershome handtekeningen vragen aan de spelers en foto’s maken. Sam en ik hebben handtekeningen gekregen van Propper, Van Ginkel (als Arnhemse fan vond ik dit heel leuk), Arias, Koopmans, Locadia, Hendrix en Siem de Jong. De beveiliger had geregeld dat Luuk de Jong ook naar het spelershome kwam, dus toen kon ik ook nog een handtekening van hem krijgen en met hem op de foto. Daarna zijn we naar huis gegaan. Thuis heb ik alle verhalen verteld en foto’s uitgeprint om maandag op school te laten zien. Dankjewel voor de hele fijne dag.

  Mika van Kasteren

Mascotte Mika van Kasteren

Overige Foto's

Mascotte Mika van Kasteren

Mascotte Mika van Kasteren

Mascotte Mika van Kasteren

Mascotte Mika van Kasteren