Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Chelsea Baatsen

Mascotte Chelsea Baatsen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2016/2017

Woonplaats

 • Eindhoven

Reactie Chelsea Baatsen

 • Maandag avond kreeg mijn mama een e-mail of ik de mascotte van de wedstrijd wilde zijn bij PSV tegen Roda JC. Mama maakte mij wakker in bed om het te vertellen en ik sprong een gat in de lucht!
  Oh wat gaaf het veld op voetballen met PSV spelers en aan de hand van een speler lopen echt gaver kan gewoon niet! Zelf vond ik het heel leuk en ik heb veel van de voetballers geleerd. Het overschieten met hun was echt heel leuk en leerzaam.

  Ik mocht meelopen bij de line-up en ik liep met Nicolas Isimat Mirin, in de rust gingen we eten halen het was heel druk en het was ook heel leuk dat ze 4 keer hebben gescoord.

  Toen de wedstrijd afgelopen was mochten we naar het spelershome. Ik heb veel handtekeningen van spelers gekregen en op de foto met iedereen die er was. Mijn lievelingsspeler was daar ook Luuk De Jong en Siem De Jong. Heel deze avond was een van de mooiste avond van mijn leven.

  Het was echt heel gaaf, ik werd dolgelukkig van deze avond. Het was echt geweldig om mee te mogen maken als kind. Zelf houd ik heel erg van PSV en voetbal zelf ook al 7 jaar!

  Mijn week kon niet meer stuk eerst vrijdag getraind met dames van PSV daarna met PSV het veld op spelen line up en handtekeningen en dezelfde week ook nog me verjaardag!

  Echt bedankt Supportersvereniging PSV en PSV dat ik dit mee heb mogen maken in mijn leven.

  Groetjes Chelsea Baatsen

Mascotte Chelsea Baatsen

Overige Foto's

Mascotte Chelsea Baatsen

Mascotte Chelsea Baatsen

Mascotte Chelsea Baatsen