Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Wedstrijd

Seizoen

 • 2016/2017

Woonplaats

 • Meijel

Reactie Stan Arts

 • Op zondag 28 augustus 2016 mocht ik mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-FC Groningen. Op naar het stadion en bij ingang 11 naar binnen en melden bij de balie van de supportersvereniging.

  Daar werden we ontvangen door Ronald en mocht ik een mooi, nieuw rood-wit tenue aantrekken. Vervolgens werd het programma doorgenomen. Daarna mocht ik een kijkje nemen in de persruimte en ben ik even op de stoel van Phillip Cocu gaan zitten! Hier heb ik een hele gave foto van.

  Op naar boven om een drankje te doen. Ik voorspelde dat het 2-0 ging worden en trok mijn voetbalschoenen aan om een balletje te trappen met de reservespelers. Ik kon het bijna niet geloven....ik mocht het veld betreden en ook nog voetballen. Mijn vader was super jaloers, maar moest toch echt toekijken. Daarna was het tijd voor de line-up. Snel weer naar binnen. Ik was erg benieuwd met welke speler ik op mocht lopen....het werd Guardado!

  Na de line-up mocht ik samen met mijn ouders op de tribune de wedstrijd kijken! Mijn voorspelling kwam niet uit. Het leek wel of de bal niet het doel in wilde. Er waren veel kansen, maar geen goals… dat was meer dan balen.
  Na de wedstrijd had Ronald weer een verrassing: ik mocht handtekeningen gaan verzamelen en foto’s maken van de spelers. Op naar het spelershome! Ik heb veel handtekeningen en foto’s van de spelers. Top vond ik het om Hendrix te ontmoeten. Hij komt uit Panningen en dat is vlakbij Meijel waar ik woon. Ik vroeg hem of hij een keer naar RKMSV wil komen!

  Ik voelde mij echt even een profvoetballer toen ik op het veld stond. Bedankt Ronald dat ik mascotte mocht zijn! En mocht je nog eens snel op zoek moeten....ik ben beschikbaar!

  Groetjes, Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Overige Foto's

Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts

Mascotte Stan Arts