Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Wedstrijd

Seizoen

 • 2018/2019

Woonplaats

 • Ter Apel

Reactie Tim van Klinken

 • “De mooiste dag van de wereld”

  Mijn naam is Tim van Klinken, ik ben bijna 10 jaar oud en ik kom uit Ter Apel. Ik voetbal zelf bij FC Ter Apel’96 als linkerverdediger en ik ben net als mijn vader en broers een enorme fan van PSV.
  Ik was dan ook blij verrast dan mijn vader me vertelde dat ik mascotte mocht zijn bij de wedstrijd PSV- ADO Den Haag. Nou, dat wilde ik natuurlijk wel en ik kon niet wachten tot het 1e Paasdag was, de dag van de wedstrijd. We moesten al vroeg weg want Eindhoven is voor ons zo’n 2,5 uur rijden met de auto en we wilden niet het risico lopen om te laat te komen. Gelukkig hadden we nog een kaartje bij kunnen kopen voor hetzelfde vak waardoor naast mijn vader en broertje ook mijn moeder meekon. We waren mooi op tijd in Eindhoven, waardoor we nog even tijd hadden om naar de PSV fanshop te gaan om leuke PSV artikelen te kopen. Daarna zijn we naar de afgesproken ingang gegaan en we werden daar heel erg vriendelijk ontvangen door Ronald van Supportersvereniging PSV. Hij gaf me uitleg over wat er ging gebeuren en ik kreeg het PSV-tenue aan. Daarna kregen we een rondleiding door een deel van het stadion; o.a. de mixed-zone daar waar de spelers geïnterviewd worden en de persruimte waar ik nog op de stoel van Mark van Bommel mocht gaan zitten. Even later ben ik samen met Ronald naar beneden gegaan en mocht ik het veld op. Samen met de reservespelers heb ik een rondo gedaan. Deze dag waren dat o.a. Gaston Pereiro, Guti, Ihattaren en Hendrix. Geweldig om tussen deze toppers te mogen staan! Het begin van de wedstrijd kwam dichterbij en we gingen naar binnen. In de catacomben wachtten we op de scheidsrechter en de spelers en we mochten onder luid gejuich en vuurwerk het veld op. Ik mocht samen met Hirving Lozano oplopen. Het was een geweldige ervaring om in een vol stadion op het veld te mogen staan! De wedstrijd heb ik samen met mijn vader, moeder en broertje vanaf de tribune mogen bekijken. We hebben enorm genoten van de wedstrijd. PSV was veel beter en kwam nauwelijks in de problemen. Alleen vlak voor tijd scoorde ADO tegen en werd het toch nog even spannend. Gelukkig scoorde Malen snel de beslissende goal en waren de 3 punten binnen.
  Na de wedstrijd mocht ik bij het spelershome op de spelers wachten, handtekeningen verzamelen en met ze op de foto. Helaas kwamen niet alle spelers, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vond het fantastisch om mijn favoriete spelers te ontmoeten en met ze op de foto te mogen. Daarna gingen we weer naar huis, weer 2,5 uur in de auto maar het was het dubbel en dwars waard! Zoals mijn broertje op de terugreis zei: “de mooiste dag van de wereld”!

  Tim

Mascotte Tim van Klinken

Overige Foto's

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken

Mascotte Tim van Klinken