Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon

Wedstrijd

Seizoen

 • 2018/2019

Woonplaats

 • Wintelre

Reactie Sepp van Loon

 • Vrijdag 21 december kreeg ik een geweldig leuke verrassing te horen:
  Ik mocht mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-AZ!! Hoe cool is dat!! Gelukkig hoefde ik maar 1 dag te wachten. De volgende dag was het al zover.

  Mama, mijn broertje Rijk en ik gingen bij ingang 11 naar binnen.
  Daar werden we ontvangen door Ronald van de Supportersvereniging. Ik kreeg PSV kleren aan.
  Daarna kregen we een rondleiding en kwamen we op plekken in het stadion waar je anders nooit komt. We konden mooie foto’s maken en ik mocht achter de perstafel op de plek van Mark van Bommel zitten. Supergaaf!

  Toen ging ik met Ronald naar het veld en mocht ik met de reservespelers voetballen. Papa zat al in het stadion en had mij op het scherm gezien toen ik het veld op liep. Ik vond het zo bijzonder om samen met de spelers een balletje te trappen! Het leek wel een droom. Daarna ging ik weer naar binnen en kwamen de andere spelers voor de line-up. Toen liepen we het veld op ik mocht naast Angeliño lopen. Alle kinderen hadden een kerstmuts op omdat het de laatste wedstrijd van het jaar was.
  Daarna ging ik met mama en Rijk naar de wedstrijd kijken. PSV kwam met 0-1 achter, maar voor de rust werd het gelukkig nog 1-1! De wedstrijd was afgelopen. 3-1 winst voor PSV!! Ik was helemaal blij. We gingen terug naar de kamer van de Supportersvereniging en daarna met Ronald naar het spelershome. Ik kreeg handtekeningen van de spelers die ik in een boekje liet zetten dat ik gekregen had. Ik kon met alle spelers die er waren op de foto. Toen was het afgelopen en gingen we moe maar voldaan naar huis.

  Ik vond het heeeeel leuk! Ronald, nog bedankt voor de uitnodiging en alle goede zorgen. Het was fantastisch! Een ervaring om nooit te vergeten!!Voor iedereen die dit leest: Fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2019 gewenst!!

  Groetjes Sepp

Mascotte Sepp van Loon

Overige Foto's

Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon

Mascotte Sepp van Loon