• 2018/2019

Woonplaats

• Sint Jansklooster

Reactie Silvan Rook

• Een poosje geleden kreeg mijn vader een mail van PSV! We lazen de mail en we gingen heel erg hard juichen, want in de mail stond dat ik mascotte mocht zijn! Op 9 maart was het eindelijk zover, mijn vader, opa en ik gingen naar de wedstrijd PSV-NAC. Het was super gaaf! Eerst ging ik me omkleden en ik kreeg een PSV pakje aan. We kregen een rondleiding door het stadion van PSV, keken even in de kamer waar de pers altijd zit en ik mocht op de stoel van Mark van Bommel zitten, gaaf! Daarna mocht ik m’n voetbalschoenen aantrekken en mocht ik intrainen met de wisselspelers van PSV! Ik deed zelfs een panna bij Pereiro! Daarna moesten we weer even terug de tunnel in, want de wedstrijd stond op het punt om te beginnen. Ik ben benieuwd met welke speler mag ik oplopen, spannend! Een vol stadion, harde muziek, mooie lichteffecten. Ik mocht met de laatste speler het veld oplopen, met Angelino! Wat een boel mensen nu het stadion vol zit!!! Het was helaas al snel voorbij en de wedstrijd ging beginnen, ik liep weer naar de tunnel en mocht met mijn papa en opa op de tribune naar de wedstrijd kijken. Ik kreeg nog een lekker zakje snoep mee. Helaas misten we het 1ste doelpunt, die Luuk de Jong scoorde binnen 5 minuten, en zo snel konden we niet op onze plek komen! Gelukkig werd hij nog een paar keer herhaald op het scherm. In de rust kregen we drinken en stond er een grote schaal chips klaar voor mij. Uiteindelijk is het 2-0 geworden voor PSV. Na de wedstrijd kreeg ik een handtekeningenboekje en ik kreeg heel veel handtekeningen van de spelers en ik mocht zelfs op de foto met hun! Sjonge wat een toffe avond! Poeh, maar wat is het al laat, en we moeten ook nog een stuk naar huis rijden. Ik heb lekker geslapen achter in de auto en gedroomd over deze onvergetelijke avond!

Supportersvereniging PSV en PSV BEDANKT!