Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde

Wedstrijd

Seizoen

 • 2018/2019

Woonplaats

 • Aarle Rixtel

Reactie Raf Ronde

 • Zondag 14 april was het dan zover!
  Ik was die dag de officiŽle mascotte bij de wedstrijd PSV-de Graafschap.

  Vol spanning ging ik met papa en mama naar het PSV-stadion. Daar aangekomen werden we ontvangen door Ronald van de supportersvereniging. Ik kreeg een PSV-tenue aan en we kregen een leuke rondleiding door het stadion. Ik mocht zelfs in de perskamer even op de stoel van Mark van Bommel zitten.

  Daarna gingen we naar de kamer van de supportersvereniging en vertelde Ronald wat we verder nog gingen doen. Ook kregen we daar lekker wat te drinken.

  Toen begon het spannendste, maar ook gaafste moment van de dag; ik mocht met de reservespelers van PSV meedoen aan de warming-up. Ondanks dat ik zenuwachtig was, was het erg gaaf!!
  Nadat de rondo afgelopen was, ben ik met Ronald weer mee naar binnen gelopen. Ik ging daar eerst nog op de foto met alle andere kinderen die mee mochten lopen in de line-up.
  Daarna mocht ik aan de hand van Denzel Dumfries mee het veld op lopen! Dat was ook superleuk!

  Ronald heeft me daarna weer naar papa en mama gebracht die al in het stadion zaten. Samen hebben we daar de wedstrijd gekeken. Het was erg spannend, PSV kwam al snel met 0-1 achter te staan. Gelukkig werd het uiteindelijk nog 2-1 voor PSV!!

  Nadat de wedstrijd was afgelopen, mocht ik nog naar het spelershome. Daar heb ik van heel veel spelers een handtekening gekregen en hebben we nog mooie fotoís gemaakt! Ook heb ik daar mijn voetbalschoenen laten signeren!

  Het was een erg leuke en unieke dag! Ik en papa en mama hebben er van genoten! Supportersvereniging en Ronald heel erg bedankt voor alles!

  Groetjes Raf!

Mascotte Raf Ronde

Overige Foto's

Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde

Mascotte Raf Ronde