Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Bart van Gog

Mascotte Bart van Gog

Wedstrijd

Seizoen

 • 2018/2019

Woonplaats

 • Venhorst

Reactie Bart van Gog

 • Ik ben Bart van Gog 11 jaar en woon samen met papa, mama, en mijn broers Daan, Luuk en Koen in Venhorst. Zelf voetbal ik ook. Ik ben een aanvaller en speel ik samen met mijn tweelingbroer Daan bij VV Gemert JO13-2007. Bij de eerste thuiswedstijd tegen Utrecht mocht ik eigenlijk mascotte zijn, maar wij gingen die dag op vakantie naar Frankrijk. Ik vond dat heel erg jammer toen.

  Op 1 september ging ik samen met mama en Daan
  naar PSV (tegen Willem II) zoals elke keer, mama wilde nog even onze uit kaart laten activeren omdat we binnenkort een keertje mee naar een uitwedstrijd mogen. We moesten toen een foto maken, en mama moest nog even op Ronald wachent. Ik zei nog tegen mama dat is toch die van de mascotte? Mama zei toen al, ja dat klopt ma daar heb ik hem niet voor nodig. Toen kwam Ronald en vertelde dat ik mascotte mocht zijn, ik had het helemaal niet verwacht maar vond het kei leuk. Daan wist het al wel dat ik dit mocht. Daan en mama zijn toen met mij meegegaan, en zonder dat ik het wist ging papa met Koen op onze eigen plaatsen zitten.

  Ik kreeg het thuis tenue aan, en mama had mijn voetbalschoenen stiekem meegenomen. Daarna gingen we door naar de perskamer en heb ik nog op de stoel van Mark van Bommel gezeten. Toen naar het kamertje van de supportersvereniging. Hier hebben we wat gedronken en heeft Ronald alles nog een keertje uitgelegd. Ik mocht met Ronald mee en we gingen het veld op. Hier heb ik mogen voetballen samen met Mauro JR, Malen, Bart Ramselaar, Isimat, Sainsbury, Teze en Sadílek. Sadílek was super grappig, en ik had nog een truukje gedaan bij
  Malen.

  Daarna moest ik in de rij gaan staan voor de line-up en mocht ik met Rosario het veld op lopen. Daarna bracht Ronald mij naar mama en Daan en mochten we op de tribune de wedstrijd bekijken. Het was een hele leuke wedstrijd, met een dikke overwinning voor PSV. Tussen en na de wedstrijd gingen we weer naar het kamertje van de supportersvereniging. Hierna gingen we door naar het spelershome waar ik veel handtekeningen
  heb gekregen en met de spelers op de foto mocht. Het was wel erg laat geworden, maar ik heb echt een super mooie avond gehad. Ronald heel erg bedanken dat ik de hele avond mee mocht met je, het was super gaaf!

  Groetjes Bart van Gog

Mascotte Bart van Gog

Overige Foto's

Mascotte Bart van Gog

Mascotte Bart van Gog

Mascotte Bart van Gog

Mascotte Bart van Gog