Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Wedstrijd

Seizoen

 • 2018/2019

Woonplaats

 • Baexem

Reactie Gijs Slots

 • Mijn naam is Gijs Slots en ik speel voor RKVB uit Baexem in de jongens onder 11.

  Rond kerstmis hoorde ik dat ik mascotte mocht zijn voor de wedstrijd PSV tegen FC Groningen.

  Daarna heb ik er iedere dag aan moeten denken.
  Samen met mijn vader ga ik al 4 jaar naar elke thuiswedstrijd op Ere Zuid. Daarnaast gaan we ook altijd naar de uitwedstrijden in Amsterdam en tegen Feyenoord.

  Zaterdag mocht ik met mijn vader en vriend Kars Lemmen (dé veelscorende spits van RKVB jongens onder 11 😊) mascotte zijn.

  Het was helemaal top.

  Ronald is een fijne man die ons de hele avond heeft geholpen. Hij weet bijna alles van PSV en kent veel mensen in het stadion.

  We begonnen in het kantoor van de supportersvereniging. Daar mocht ik een PSV tenue aantrekken. We liepen daarna door het stadion en gingen naar de persruimte. Ik mocht op de stoel van Mark van Bommel zitten. Daarna zijn we naar de kantine van de supportersvereniging waar we drinken kregen en mocht ik meedoen met de warming up. Dat was echt cool. Ik mocht meedoen in de rondo met de wisselspelers. Malen zei dat ik de bal mocht houden, maar dat was een grapje. We maakten nog een foto met alle wisselspelers. Ik mocht daarna met Hirving Lozano het veld op lopen. Daarna kregen we nog kaarten om de wedstrijd te kijken. Mijn zus Maud en moeder zaten op onze plekken en oom Manfred en Sophie waren ook komen kijken. Met Kars heb ik de wedstrijd gekeken. Gelukkig scoorde Lozano 2 keer. Ik bracht geluk dacht ik, maar daarna raakte hij geblesseerd. Jammer, maar ik vind hem echt heel goed. Na de wedstrijd mocht ik nog mee naar het spelershome en hebben we van bijna alle spelers en trainers een handtekening en foto gekregen. De handtekeningen staan op een PSV-shirt dat ik had meegenomen. Ik ga deze inlijsten en op mijn kamer hangen.

  Luuk de Jong zei nog tegen ons dat we veel moesten scoren bij Baexem.

  Het was heel erg leuk. Ronald was echt heel leuk voor ons. Dankjewel. Het was een dag om nooit te vergeten.

  Groetjes Gijs Slots – Baexem.

Mascotte Gijs Slots

Overige Foto's

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots

Mascotte Gijs Slots