Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Wedstrijd

Seizoen

  • 2017/2018

Woonplaats

  • Apeldoorn

Reactie Lorenzo Arrai

  • Zaterdag 17 maart 2018 mocht ik, Lorenzo Arrai, mascotte zijn bij mijn favoriete club PSV, en dit bij de wedstrijd PSV-VVV. Mijn vader had mij hiervoor een tijdje geleden aangemeld, om mij als ik zou worden uitgenodigd te verrassen. Toen Ronald van de supportersvereniging contact had opgenomen met mijn vader, kon hij mij het mooie nieuws vertellen. Ik was superblij en had er de hele week tot de wedstrijddag aan gedacht en zelfs van gedroomd.

    We vertrokken die dag al op tijd vanuit Apeldoorn naar Eindhoven. Eerst nog even naar het centrum en lekker eten bij de mcdonalds, en dan richting het Philips Stadion. We hadden nog wat tijd over voordat we ons moesten melden bij ingang 11. We gingen nog naar de PSV store met allemaal mooie PSV spullen. We gingen ons daarna melden bij de supportersvereniging, en werden hartelijk ontvangen door Ronald. Na even bijgepraat te hebben werd mij verteld wat er allemaal ging gebeuren die avond. Ik kon bijna niet wachten!! Ik kreeg nu ook al het mooie PSV tenue aan en ik was zo trots als een pauw. Daarna gingen we naar de mixed zone en de perskamer, en mocht ik zelfs op de stoel van de trainer zitten waar die met de pers praat. Hierna gingen we wat drinken en vertelde Ronald mij wat ik daarna mocht doen ,namelijk inspelen met wisselspelers,waaronder Pereiro en Lammers. Mijn vader en moeder stonden langs de lijn en zagen mij genieten en dat deden ze zelf ook zeker! Er werden mooie filmpjes en foto’s gemaakt, ook door de fotograaf bij PSV!

    Daarna ging ik met Ronald naar een verzamelplek om met de line-up mee te doen. Toen zag ik alle spelers van heel dichtbij en gingen we het veld op met heel mooi vuurwerk en muziek. Ik liep samen met Schwaab het veld op, maar wat een opkomst, zo gaaf!! Daarna ging ik met mijn vader en moeder de wedstrijd kijken vanaf hele mooie plekken dicht op het veld. Ik had voorspeld 4-1 en het werd 3-0. 3 belangrijke punten binnen voor mijn club. Na de wedstrijd mocht ik zelfs nog mee naar het spelershome, en kreeg ik nog handtekeningen en werden er nog foto’s gemaakt met oa: Van Ginkel, Zoet, Pereiro, Schwaab en Mauro. Mijn avond was compleet, en het werd belevenis om nooit te vergeten! Een PSV fan voor altijd! Hiervoor wil ik zeker Ronald en de hele Supportersvereniging nogmaals bedanken!

    Groeten Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Overige Foto's

Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai

Mascotte Lorenzo Arrai