Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Wedstrijd

Seizoen

 • 2017/2018

Woonplaats

 • Oosterhout

Reactie Luc Bakkers

 • Mijn avond als PSV wedstrijd mascotte: door Luc Bakkers

  Maandag 11 december jl. kregen wij een mail van de PSV Supportersvereniging met de vraag of ik zaterdag 16 december tijdens PSV-ADO Den Haag de wedstrijd mascotte wilde zijn. Tuurlijk wilde ik dat! PSV is mijn favoriete voetbalclub.

  Zaterdagavond 16 december, was het zo ver. Om 18:30 uur hebben mijn vader, moeder en ik ons gemeld bij de Ronald en Dirk van de PSV supportersvereniging. Ronald vertelde ons wat het programma was van die avond. Er stonden alleen maar leuke, gave dingen op het programma.

  Nadat ik een PSV tenue had aangedaan, kregen we een rondleiding door het PSV Stadion. Ik mocht zelfs in de persruimte op de stoel van Phillip Cocu zitten. Toen we met de rondleiding klaar waren, en wat hadden gedronken in de bestuurskamer, vertelde Ronald mij dat ik mijn voetbalschoenen aan kon gaan doen, om mee te gaan doen met de warming up. Ik kon het eigenlijk niet geloven, ik mocht op het veld mee trainen met de grote mannen van “mijn” PSV. Toen ik daar door de gangen liep en steeds dichter bij het veld kwam, drong het beetje bij beetje tot me door. Samen met Ronald loop ik het veld op, en heb ik lekker staan ballen met onder andere Sam Lammers. Na ruim 20 minuten moest ik weer terug naar binnen. Om vervolgens, als klap op de vuurpijl naast onze rechtsachter Santiago Arias in de line-up het veld mee op te open.
  Na deze enorme belevenis heb ik samen met mijn vader en moeder genoten van de wedstrijd. Ik had een 2-0 overwinning voorspeld, uiteindelijk wonnen we met 3-0 van ADO Den Haag.

  Na afloop van de wedstrijd mocht ik mee naar het spelershome. Daar kon ik handtekeningen scoren van de spelers, en met ze op de foto. Zo ook met mijn grote held en favoriet Jeroen Zoet. Nadat we afscheid hadden genomen van Ronald, en hem en de PSV Supportersvereniging hebben bedankt, zijn we naar huis vertrokken. Nog voordat we Eindhoven uit waren, sliep ik al.

  Hierbij wil ik Ronald en de PSV Supportersvereniging nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond en de gastvrije ontvangst! Dit ga ik nooit meer vergeten.

  Groetjes,
  Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Overige Foto's

Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers

Mascotte Luc Bakkers