Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Wedstrijd

Seizoen

 • 2017/2018

Woonplaats

 • Veghel

Reactie Senne Hozewol

 • 3 december 2017, Matchday.
  Vandaag een hele speciale dag voor mij, want ik mag de wedstrijdmascotte zijn. Eerder deze week kregen we een mailtje dat ik was uitgeloot. Wat een fantastisch nieuws.

  Mijn naam is Senne Hozewol ik kom uit Veghel en Voetbal zelf bij Blauw-Geel 38 Jumbo. Rond kwart over 1 mocht ik me melden bij Ronald van de PSV Supportersvereniging, samen met mijn ouders en mijn zusje Robijn.

  Ronald legde ons uit wat we deze dag allemaal gingen doen:
  Als eerste moest ik me omkleden, ik mocht een PSV thuistenue aantrekken en mijn zusje kreeg een sjaal van de Supportersvereniging van de voorzitter Harrie. Mijn zusje helemaal blij en ik natuurlijk ook. We liepen met zijn allen naar de mixed zone waar ik foto’s mocht maken.
  Hierna liepen we naar de perskamer waar ik op de stoel van Phillip Cocu mocht gaan zitten. Wat een eer….

  Nadat we dat gedaan hadden zijn we wat gaan drinken in de ruimte van de Supportersvereniging en kreeg ik de uitleg wat ik daarna mocht gaan doen: op het veld meedoen met de warming up met de reservespelers voor deze wedstrijd, niet normaal !!! Ook worden er filmpjes en foto’s gemaakt door de fotograaf, John. Wat gaaf allemaal...

  Ik liep samen met Ronald naar beneden en hij heeft me naar de spelers gebracht. Hier stonden onder andere Luuk de Jong, Sam Lammers en Bart Ramselaar een balletje te trappen waar ik aan mee mocht doen. Dit was echt supervet. Ik sta gewoon in het Philips Stadion met deze jongens te voetballen.
  Ik mocht hierna meelopen in de line up met Steven Bergwijn, dat was erg spannend aftellen van 10 naar 0 en gaan, het volle Philips Stadion in, wat een belevenis.

  We hebben de wedstrijd bekeken vanaf Vak E, lekker dicht op het veld, heel anders dan dat we normaal doen op onze eigen plaatsen op UU. PSV heeft gewonnen 1-0 en weer uitgelopen op Ajax.
  Na de wedstrijd zijn we naar het spelershome gegaan waar ik handtekeningen en foto’s mocht vragen aan de spelers.
  Er kwamen heel veel spelers voorbij, maar nog niet de man of the match Luuk de Jong, toen we bijna wilde gaan kwam hij eraan samen met Marco van Ginkel. En als allerlaatste kwam Onze Coach Phillip Cocu ook nog.
  Hierna hebben we afscheid genomen van Ronald, en het Philips Stadion. Een fantastische dag die ik nooit van mijn leven zal vergeten.
  Ronald en alle andere vrijwilligers van de PSV Supportersvereniging, Hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke ervaring ik heb er super van genoten en mijn ouders en zusje Robijn ook !!!
  Groetjes Senne

Mascotte Senne Hozewol

Overige Foto's

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol

Mascotte Senne Hozewol