Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Max Meuwissen

Mascotte Max Meuwissen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2017/2018

Woonplaats

 • Echt

Reactie Max Meuwissen

 • Zaterdagavond 30 september 2017 mocht ik de mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-Willem II. Samen met mijn vader en mijn broer ging ik naar het stadion in Eindhoven. We werden ontvangen door Ronald, een meneer van de supportersvereniging.

  Ronald vertelde het programma van deze avond. Daarna kreeg ik een PSV-shirt, broek en sokken. Nadat ik me omgekleed had, kreeg ik wat dingen te zien zoals de perskamer en de plaats waar de interviews gehouden worden.
  Daarna gingen we wat drinken in bestuurskamer van de supportersvereniging. Toen moest ik mijn voetbalschoenen aandoen, want het moment waar ik op had gewacht was aangebroken. Ik mocht een balletje trappen met de wisselspelers van PSV. Dat vond ik heel erg leuk. Na het inspelen ging ik even naar binnen naar een kamertje. Daar kwamen nog meer kinderen. Met zín allen liepen we, aan de hand van een speler, mee in de line-up. Ik mocht samen met Santiago Arias het veld oplopen.
  Tijdens de wedstrijd zat ik met mijn vader en broer op de tribune om naar de wedstrijd te kijken. We zaten niet op de plaatsen van onze seizoenkaarten. Deze wedstrijd mochten we op de hoofdtribune naar de wedstrijd kijken.

  Na de wedstrijd gingen we naar het spelershome van PSV. Best veel spelers kwamen hier naar toe. Ik mocht met hen op de foto. Verder heb ik veel handtekeningen verzameld in het handtekeningenboekje dat ik ook van Ronald gekregen had.
  Om 22:45 uur zat de dag er op. Ik vond het erg leuk en ook wel een beetje spannend om zo dicht bij de spelers van PSV te zijn. Bedankt dat ik mascotte mocht zijn.

  Groeten van Max

Mascotte Max Meuwissen

Overige Foto's

Mascotte Max Meuwissen

Mascotte Max Meuwissen

Mascotte Max Meuwissen

Mascotte Max Meuwissen

Mascotte Max Meuwissen

Mascotte Max Meuwissen