Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Ben Baan

Mascotte Ben Baan

Wedstrijd

Seizoen

  • 2017/2018

Woonplaats

  • Sint Michielsgestel

Reactie Ben Baan

  • Hoi, ik heet Ben Baan, ik kom uit Sint-Michielsgestel en ik mocht 2 dagen voor mijn 10e verjaardag de mascotte zijn bij PSV - Roda JC. Ik voetbal zelf in de JO11-2 van RKVV Sint-Michielsgestel.

    We werden in het stadion ontvangen door Ronald, ik mocht een PSV tenue aantrekken en toen gingen we het stadion in. Eerst kregen we een korte rondleiding, we kwamen langs de ruimte waar de interviews met de televisie zijn, ik mocht zelfs even op de stoel van Phillip Cocu zitten. Daarna kregen we iets te drinken bij de bestuurskamer en hierna mocht ik met Ronald mee naar het veld, om even met de reserves mee te doen tijdens de warming-up. Daarna mocht ik met Jurgen Locadia in de line-up het veld oplopen.

    Nadat ik samen met mijn moeder en mijn broertje de wedstrijd gekeken had nam Ronald ons mee richting het spelershome en mochten we nog handtekeningen en foto's vragen aan de spelers en trainers die daar kwamen. Ik vond het een geweldige middag, het meedoen met de spelers in de warming-up vond ik wel het allergaafst, bedankt Supportersvereniging!

Mascotte Ben Baan

Overige Foto's

Mascotte Ben Baan

Mascotte Ben Baan

Mascotte Ben Baan

Mascotte Ben Baan

Mascotte Ben Baan