Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Wedstrijd

Seizoen

 • 2017/2018

Woonplaats

 • Deventer

Reactie Rafael Campschroer

 • Mijn naam is Rafael Campschroer. Ik ben 9 jaar en woon in Deventer. Ik ben een grote PSV fan en voetbal zelf ook bij de Koninklijke UD 1975 als middenvelder. Daarom kijk ik iedere wedstrijd extra naar de middenvelders bij PSV. Mijn vader kreeg een e-mail van Ronald met de vraag of ik de mascotte wilde zijn bij de thuiswedstrijd van PSV tegen Feyenoord. Hier hoefde ik niet over na te denken en de voorbereiding kon beginnen. De hele week kon ik aan niets anders denken dan deze wedstrijd. Zondagmiddag was het dan zover. Met mijn vader en mijn broer Dimi van 10 jaar reden we naar de Lichtstad. De wedstrijd begon om 16.45 uur en we moesten ons melden bij ingang 11 om 15.30 uur. We werden vriendelijk ontvangen door Ronald. Ik kreeg het mooiste tenue van Nederland aan en trots liepen we via buiten naar de eerste verdieping van het stadion. Ik mocht door de gangen lopen van het stadion en mocht staan voor de borden waar de interviews gegeven worden. Ik mocht ook naar de perszaal en mocht daar zitten op de stoel van Phillip Cocu. De perszaal zat voor deze wedstrijd helemaal vol, dus het leek net of alle journalisten voor mij kwamen. Dit was echt super leuk. Hirving Lozano was geschorst en Ronald had gehoord dat Hirving in het spelershome was. Ronald nam ons mee en ik mocht Hirving zelfs een hand geven en met hem op de foto!

  Hierna gingen we naar de Coen Dillenpromenade en mocht ik mijn voetbalschoenen aantrekken. Mijn vader en broer gingen naar de tribune en Ronald bracht mij via de spelerstunnel naar het veld. Dit waren mijn eerste stappen op het veld van het Philips Stadion en ik hoop en nog veel te mogen zetten. Ik liep naar de hoek van het veld voor de Oost tribune waar ik mocht ‘lummelen’ met de reservespelers. Spelers die ik alleen kende van de TV stonden nu met mij een balletje te trappen. Het was echt een hele belevenis. Ik was bij het betreden van het veld erg zenuwachtig, maar toen de bal eenmaal rolde was dat helemaal weg.

  Ronald kwam me weer ophalen, want ik moest me melden in de spelerstunnel. Ik mocht ook meelopen in de line-up. Weer iets nieuws en ik wist niet wat ik kon verwachten. We stonden te wachten en ineens stond Joshua Brenet naast me. Het stadion telde af en toen liep ik aan de hand van Joshua het veld op. Er was vuurwerk met harde knallen en er was veel lawaai van de supporters. Ik keek mijn ogen uit. Wat een sfeer! Wat een mooi moment zo het stadion in te mogen lopen.

  Na deze belevenis werd ik door Ronald naar de Coen Dillenpromenade gebracht, waar mijn vader me ophaalde om de wedstrijd te bekijken. We hebben een erg mooie wedstrijd gezien en gewonnen van Feyenoord met 1-0. Na de wedstrijd zijn we naar het Spelershome geweest en heb ik handtekeningen gevraagd aan mijn helden en mocht ik ook met ze op de foto.
  Het was een geweldige dag en een ervaring om nooit te vergeten. Ik wil de Supportersvereniging enorm bedanken voor de uitnodiging en de onvergetelijke momenten. Speciaal wil ik Ronald bedanken, want Ronald heeft ons de hele tijd begeleid.

  Ik zal deze dag nooit vergeten!

  Groetjes van Rafael Campschroer.

Mascotte Rafael Campschroer

Overige Foto's

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer

Mascotte Rafael Campschroer