Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Lindy van Genugten

Mascotte Lindy van Genugten

Wedstrijd

Seizoen

 • 2017/2018

Woonplaats

 • Veghel

Reactie Lindy van Genugten

 • Hoi,

  Ik ben Lindy. Op woensdag 18 oktober hoorde ik dat ik mascotte mocht zijn bij PSV – Heracles op zondag 22 oktober 2017. Ik vond het heel leuk want op die zondag was ik ook jarig.

  Ik werd ontvangen door Ronald. Toen kreeg ik een PSV shirt, broek en sokken aan. Daarna gingen we naar een paar dingen kijken bijvoorbeeld de perskamer waar ik op de stoel van Cocu mocht
  zitten.
  Toen gingen we naar de kamer van de supportersvereniging. En toen moest ik mijn voetbalschoenen aandoen. Mijn vader en moeder gingen naar een plek waar ze foto’s konden maken en ik ging met Ronald naar het veld. Daar mocht ik met de reserve spelers een balletje trappen. Echt heel speciaal om daar op het veld te staan.

  Toen moest ik snel op volgorde gaan staan om mee de line-up te doen. Ik mocht met Isimat mee lopen. Toen gingen we naar de plek waar we met papa en mama hadden afgesproken. Toen gingen we naar de stoelen en hebben we de wedstrijd gekeken. Op het einde van de wedstrijd was het 3-0 voor PSV. Toen gingen we weer naar de kamer van de supportersvereniging waar Ronald
  stond te wachten. Daarna gingen we naar het spelershome. Ik heb er handtekeningen gevraagd aan de aanwezige spelers en ben er mee op de foto gegaan.

  Ik wil de supportersvereniging bedanken met name Ronald voor de geweldige dag.
  Mijn verjaardag kon niet meer stuk, het was een dag die ik niet meer ga vergeten.

  Groetjes Lindy

Mascotte Lindy van Genugten

Overige Foto's

Mascotte Lindy van Genugten

Mascotte Lindy van Genugten

Mascotte Lindy van Genugten

Mascotte Lindy van Genugten

Mascotte Lindy van Genugten