Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Robyn Brouwers

Mascotte Robyn Brouwers

Wedstrijd

Seizoen

 • 2013/2014

Woonplaats

 • Loon op Zand

Reactie Robyn Brouwers

 • Zaterdag 9 februari, PSV – Twente. Altijd een leuke wedstrijd, maar voor mij nóg leuker: Ik kreeg namelijk een paar dagen eerder te horen dat ik de mascotte van de week was (Ik kon die nacht dus helemaal niet meer slapen).

  Toen we bij het Philips Stadion aankwamen, wachtte penningmeester Ronald Berkhof van de supportersvereniging ons al op. Als eerste vroeg hij wat de uitslag van de wedstrijd zou worden. 3-2 zei ik! (Dit bleek dus de goede uitslag te zijn, wat een geluksdag).

  Nadat ik het tenue van PSV had aangetrokken kregen we eerst een rondleiding door het stadion en daarna wat te drinken, de zenuwen liepen hoger op bij mij.

  Op naar het veld! Ik mocht eerst op de foto en daarna met Jozefzoon, Zanka, Matavz en Van Ooijen voetballen. Ik was zó blij dat mijn droom, met spelers van PSV voetballen, was uitgekomen! In de line-up mocht ik met Park meelopen, die later tot man of the match werd uitgeroepen!

  Tijdens de rust mocht ik penalty schieten op Phoxy maar ik had gemist. Daarna gingen we een ereronde doen. Na de wedstrijd mocht ik naar het spelershome en had ik handtekeningen en foto’s gevraagd.

  Supportersvereniging: Hartelijk bedankt voor alles, ik zal deze avond nooit vergeten!

  Groetjes Robyn Brouwers.

Mascotte Robyn Brouwers