Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Jordi Bierbaum

Mascotte Jordi Bierbaum

Wedstrijd

Seizoen

 • 2013/2014

Woonplaats

 • Herten

Reactie Jordi Bierbaum

 • Ik mag wedstrijdmascotte worden bij PSV-FC Ludogorets!!!
  Tegen wie moet PSV?? Even met mijn vader gegoogled….oh ja de kampioen van Bulgarije…

  Om 6 uur zijn we bij het stadion en krijg ik het mooie PSV tenue aan, dan gaan we in de perskamer kijken waar de journalisten zitten en krijg ik een kijkje achter de schermen.

  In een helaas matig gevuld Philips Stadion mag ik aan de hand van Memphis Depay het veld opkomen in de line-up in het shirtje van Ludogorets; gelukkig mag ik me weer snel omkleden in het mooie PSV-shirtje. Oh ja de cameraman vond me blijkbaar net zo stoer kijken als Memphis, ben hartstikke lang in beeld geweest op tv …..heeft iedereen me ook goed kunnen zien!!

  Iedereen is hartstikke aardig voor mij, ik mag zelfs in de bestuurskamer van de supportersvereninging in de rust wat komen drinken met mijn ouders.

  Na de rust zullen de goals dan toch eindelijk gaan vallen voor PSV!!…..jammer dan de kampioen van Bulgarije is vandaag beter…..maar dat mag de pret niet drukken, voor mij was het een onvergetelijke dag, die nog onvergetelijker gaat worden, want na de wedstrijd mag ik de PSV-spelers opwachten bij het spelershome en ja hoor Narsingh, Wijnaldum, Bakalli, Schaars, Hendrix en Zoet willen met mij op de foto en ik scoor ook nog eens hun handtekening.

  Moe, maar voldaan stap ik met mijn pappa en mamma in de auto richting Herten……een ervaring rijker!!!

  Lieve mensen van de supportersvereninging hééééél erg bedankt !!!!

  Groetjes

  Jordi

Mascotte Jordi Bierbaum