Woonplaats

• Zeeland

Reactie Loek Nabuurs

• Hallo,

Ik ben Loek Nabuurs. Zaterdag 17 augustus toen PSV tegen Go Ahead Eagles moest voetballen mocht ik mascotte zijn. Het was een superleuke dag vooral omdat ik die ochtend zelf ook gevoetbald had en met 2-22 gewonnen. Onze spits, Jean Junior, had 11 doelpunten gemaakt!

Ik reed met mijn ouders ongeveer kwart over vier aan op weg naar PSV ,we waren ongeveer een halfuur te vroeg dus gingen we nog naar de PSV fanstore. Toen het half 6 was gingen we naar ingang elf daar ontmoette ik Ronald die mij die dag zou rondleiden. Van hem kreeg ik een tenue dat ik die avond aan mocht doen. Daarna gingen we naar een ruimte waar al meer mannen zaten van de PSV supportersvereniging, daar werd uitgelegd wat ik die avond allemaal mocht doen.

Toen gingen we naar het veld waar sommige spelers al aan het warmlopen waren. Ik mocht intrappen met Stijn Schaars en Zanka, dat was erg leuk. Daarna ging ik met andere kinderen op een rijtje staan naast de spelers ik mocht naast Depay staan. Daarna haalde Ronald mij weer op en ging ik bij mijn ouders op de tribune zitten. In de rust stond het nog 0-0. Ik mocht in de rust een penalty nemen tegen Phoxy. Jammer genoeg heb ik niet gescoord. De wedstrijd was weer begonnen eerst maakte Jozefzoon de 1-0 daarna was er een knaller van Hiljemark die maakte de 2-0. Vervolgens maakte Depay uit en vrije trap de 3-0. We hadden geluk me onze plaatsen, want alle doelpunten werden vlak voor onze neus gemaakt. Toen was de wedstrijd afgelopen ging ik met Ronald naar het spelershome daar kreeg ik handtekeningen van: Bakkali, Bruma, Zoet, Maher, Depay, Schaars, Arias, Willems, Jozefzoon, Brenet, Faber, Wijnaldum en Willy van de Kuijlen. Wat ik wel jammer vond is dat Ola Toivonen niet kwam, want hij is mijn lievelingsspeler.

Maar een ding is zeker: het was SUPER LEUK. Bedankt PSV!