Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Sander Bosch

Mascotte Sander Bosch

Wedstrijd

Seizoen

 • 2013/2014

Woonplaats

 • Eerbeek

Reactie Sander Bosch

 • Hallo,

  Ik ben Sander Bosch uit Eerbeek. Tijdens de wedstrijd PSV-AZ was ik mascotte. Mijn vader werd op donderdag voor de wedstrijd gebeld of ik dat wel zou willen. Mijn vader heeft toen gezegd NATUURLIJK wil hij dat.

  Ik moest zaterdagavond om 19.30 uur aanwezig zijn bij het stadion. Toen ik daar was heeft een mevrouw ons naar Ronald gebracht. Van Ronald kreeg ik een tenue om aan te trekken dit was het thuis tenue van PSV. Toen ik me had omgekleed zijn we een rondje door het stadion gelopen. Tijdens dit rondje kwamen we ook bij de perskamer.
  Toen we daar waren geweest zijn de bestuurskamer van de supportersvereniging geweest. Daar kreeg ik wat te drinken. Toen ik het drinken op had gingen we naar het voetbalveld. Daar mocht ik voor de wedstrijd het veld op en voetballen met de reserves van PSV. Dit was wel heeel gaaf. Toen de spelers naar binnen gingen moest ik naar de spelerstunnel. Toen ik daar stond te wachten voor de opkomst werd ik niet zo lekker (waarschijnlijk van de spanning). Dus ik ben toen niet mee opgelopen met de spelers (jammer). Toen ben ik de wedstrijd gaan kijken en PSV kwam al heel snel op 1-0. In de rust ben ik weer naar de bestuurskamer gegaan want ik was nog niet helemaal lekker. Daarna hebben we de 2de helft gekeken. Wat was het spannend het bleef maar 1-0 en Jeroen Zoet heeft heel veel belangrijke reddingen gedaan. En ja eindelijk de scheidsrechter blaast voor de laatste keer.
  GEWONNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Na de wedstrijd zijn we weer naar de bestuurskamer geweest en hebben we nog wat gedronken. Toen we dat op hadden gingen we naar de spelershome. En nu was het maar hopen dat er veel spelers kwamen om handtekeningen te krijgen en een foto te maken. Ik heb geluk gehad er waren er genoeg.
  Ik vond het super om mee te maken en wil daarom iedereen bedanken en vooral de suppertersvereniging. Jullie hebben mij een hele leuke avond gegeven. Mijn verjaardag werd door deze avond nog mooier.

  groetjes Sander Bosch psv !!

Mascotte Sander Bosch