Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Joep Berghof

Mascotte Joep Berghof

Wedstrijd

Seizoen

 • 2013/2014

Woonplaats

 • Maastricht

Reactie Joep Berghof

 • Al dagen kon ik niet slapen; zo zenuwachtig was ik. We waren precies op tijd in het stadion en mijn zenuwen verdwenen toen ik zag dat Ronald Berkhof heel aardig was.

  Ik mocht meteen mijn PSV tenue aan en toen gingen we langs de fotowanden in het stadion naar de persruimte. Ik mocht achter de tafel zitten waar Phillip Cocu altijd na de wedstrijd vragen moet beantwoorden. Dat was al heel cool.
  Bij de supportersvereniging van PSV kreeg ik wat te drinken en toen het tien over 6 was mocht ik op mijn voetbalschoenen mee naar beneden. En toen gebeurde het........ik mocht mee op het veld inspelen met Zanka, Hiljemark en met Peter van Ooijen. Ze waren heel leuk tegen mij en ik voelde me een echte ster. Op een gegeven moment probeerden ze bij mij de bal af te pakken. Voor mij kon het voetballen niet lang genoeg duren maar toen de spelers naar binnen gingen moest ik ook stoppen. Het stadion was toen al behoorlijk vol.

  Ik mocht meteen door om me klaar te maken voor de line-up. Ik hoopte zo erg dat ik met Depay zou mogen lopen...... en YES ook dat kwam uit. Jammer genoeg speelde PSV 1-1 terwijl ze heel lang tegen 10 man van Heerenveen moesten.

  Na de wedstrijd gingen we naar het spelershome. Je weet nooit wie er wel en niet komt en in het begin was alleen Zanka er. Ik vond het superleuk dat hij mij herkende van de warming-up. Hij zei "hey jongen" tegen me.
  Uiteindelijk kwamen de PSV spelers dan: ik sta op de foto met Depay, Bakkali, Zoet, Jozefzoon, Narsingh, Willems, Cocu, Brenet, van der Weerden en Maher!!!!!!

  Het was echt de mooiste dag van mijn leven!!!

  Joep Berghof

  Dank je wel PSV en Ronald!"

Mascotte Joep Berghof