Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Lisa Otto

Mascotte Lisa Otto

Wedstrijd

Seizoen

 • 2013/2014

Woonplaats

 • Eindhoven

Reactie Lisa Otto

 • Een paar dagen voor de wedstrijd PSV-Dinamo Zagreb, kreeg ik te horen dat ik mascotte mocht zijn bij die wedstrijd.
  Dat vond ik natuurlijk heel leuk, en vertelde dit tegen iedereen die het maar wilde horen.

  We (mijn vader,moeder en ik) werden ontvangen door Ronald, en ik moest me omkleden, ik mocht het mooie PSV tenue aan. Daarna mochten we door het stadion lopen, en hebben we mooie foto's gemaakt.
  In de bestuurskamer van de supportersvereniging kreeg ik nog wat te drinken, en toen moest ik me weer omkleden voor de line up. Ik moest het tenue van Dinamo Zagreb aan, en mocht aan de hand van Luciano Narsingh het veld op voorafgaand aan de wedstrijd. De camera kwam heel dichtbij, zodat veel mensen mij hebben gezien op tv (ik heb stiekem nog gezwaaid).

  De wedstrijd was goed (Ronald had goede kaarten geregeld), en PSV heeft uiteindelijk gewonnen van Dinamo Zagreb. Dat was al weer enige weken geleden, dat PSV had gewonnen, dus het werd eens tijd.
  Ná de wedstrijd kregen we nog een drankje, en toen gingen we naar het spelershome. Daar ben ik met veel spelers op de foto gegaan, en heb handtekeningen verzameld. Ook Phillip Cocu was van de partij.

  Ik wil de Supportersvereniging PSV en met name Ronald hartelijk danken voor de uitnodiging, en voor de hele leuke avond.
  Het was voor mij een topavond, die ik nooit zal vergeten.

  Groetjes,
  Lisa Otto

Mascotte Lisa Otto