Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Loek Handels

Mascotte Loek Handels

Wedstrijd

Seizoen

  • 2013/2014

Woonplaats

  • Rosmalen

Reactie Loek Handels

  • Zaterdagavond om half 8 kwam ik het stadion in en ik werd gelijk doorgelaten. Ik kreeg het nieuwe tenue aan, dat was heel mooi. Ik werd meegenomen naar het stadion en kreeg daar een rondleiding. Toen dat was afgelopen ging ik naar de perskamer en daar mocht ik op de stoel van Phillip Cocu zitten. Dat vond ik heel gaaf!! Helaas moesten we verder. Toen zagen we de plek waar de spelers na afloop geïnterviewd werden en toen gingen we naar de bestuurskamer wat drinken. Toen zagen we op de televisie dat de spelers al op het veld waren voor de warming-up. Dat was voor mij een teken om te gaan. Toen we bij het veld waren werd ik toch een beetje zenuwachtig, maar met alle moed erin ging ik toch het veld op. Het was zo cool!!! Ik mocht overpassen met Brenet en Hendrickx.

    Toen dat klaar was mocht ik klaar gaan staan voor de line-up. Ik mocht de hand van Memphis Depay vasthouden (die was ik nooit meer, die hand). Daarna mocht ik de wedstrijd kijken. In de rust mocht ik meedoen aan de penalty shoot-out. Toen de wedstrijd was afgelopen gingen we naar het spelershome om handtekeningen te vragen en foto's te maken. Bijna iedereen was er dus ik sta met veel spelers op de foto. Om 12 uur verlieten we het stadion en gingen naar huis.

    Bedankt Ronald van de supportersvereniging voor deze leuke avond en ik zeg het nog 1 keer: dit was de leukste avond ooit!!!

    Groetjes van Loek

Mascotte Loek Handels