Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Schoonhoven

Reactie Guido Murray

 • Mijn naam is Guido Murray en ik ben 10 jaar oud. Ik woon in Schoonhoven en zit in groep 7 van OBS koningin Emma en voetballen doe ik bij vv Cabauw in de E1. Wij hebben 2 seizoenkaarten op vak B en reizen iedere thuiswedstrijd 100km heen en weer terug om PSV te zien spelen. Vorige week zondag kreeg ik een mail van Ronald van de supportersvereniging met de uitnodiging om mascotte te zijn bij PSV – Willem II. Dit wilde ik al heel lang en hoefde niet over de uitnodiging na te denken,natuurlijk wil ik dat.

  Samen met mijn ouders, oma en mijn vriend Dink gingen wij naar Eindhoven. Voor de wedstrijd kreeg ik van mijn ouders en oma ook nog het Philips afscheidstenue, alvast voor mijn verjaardag. Inmiddels is het bijna half acht, tijd om ons te melden bij de balie van de supportersvereniging hiervandaan werden mama, Dink en ik naar Ronald gebracht. Er lag een PSV tenue voor mij klaar en ik ging mij gelijk omkleden, daarna kregen we een kleine rondleiding achter de schermen. Aangekomen bij de persruimte, daar mocht ik op de stoel van Phillip Cocu gaan zitten. Na deze interessante rondleiding zijn we naar de ruimte van de supportersvereniging op de promenade gelopen waar we wat te drinken hebben gekregen.

  Het was tijd, tijd om naar het veld te gaan. Eerst even kijken waar we mogen zitten tijdens de wedstrijd en daar ging ik met Ronald richting de spelerstunnel. Al 5 jaar sta ik naast de tunnel en nu erin, hoe tof is dat! De spelers zijn al op het veld en ik mag een balletje trappen met de wisselspelers Adam Maher, Jordy de Wijs, Joshua Brenet en Maxime Lestienne, het ging erg goed en ik vond het zo onwijs gaaf om daar te mogen staan……Kick-off in 10 minuten hoorde ik in het stadion, tijd om van het veld af te gaan richting de tunnel waar de andere kinderen al klaar stonden voor de line-up. Ik stond helemaal achteraan met mijn favoriete speler Hector Moreno. Ik heb het thuisshirt met zijn naam erop en deze heeft hij een paar maanden geleden gesigneerd “para mi amigo H. Moreno”(voor mijn vriend). En nu loop ik hand in hand met hem het veld op, hier kon ik alleen maar van dromen. Tijdens de wedstrijd zaten mama, Dink en ik in vak E. De wedstrijd verliep niet zo best, met een afgekeurde goal voor buitenspel van Luuk de Jong en een bal op de lat van Marco van Ginkel zat het PSV niet mee. De scheidsrechter Bas Nijhuis was ook niet op zijn best en floot veel tegen ons. Ruststand 0 – 0. Terug naar de promenade om met Ronald wat te drinken, ondertussen verschijnen de uitslagen van de andere wedstrijden op het scherm……..we moeten winnen!! De tweede helft gaat weer beginnen dus gauw naar onze plaatsen. Helaas liep het nog steeds niet lekker tot Santiago Arias zijn 2e gele kaart kreeg en met rood het veld kon verlaten, PSV herpakte zich en met een prachtige assist van Luuk de Jong kon Marco van Ginkel scoren 1 – 0. Er werden veel gele kaarten uitgedeeld vond ik. Nu we met 10 man stonden lieten ze de kop niet hangen en gingen door, dat resulteerde in een penalty voor Luuk de Jong die hij hard en hoog binnen schoot 2 – 0. Gelukkig 3 punten in de tas!

  Het was me het avondje wel maar hij was nog niet afgelopen, het spelershome wacht nog op ons. Daar aangekomen mochten we wachten op de spelers die naar boven kwamen, mama maakte foto’s en ik liet de spelers handtekeningen zetten op het PSV shirt wat ik van Ronald had gekregen, mijn vriend Dink liet de spelers in een schrift tekenen waar we straks alle foto’s bij kunnen plakken. Hector Moreno komt hier niet zo vaak zei Ronald…..dat zou jammer zijn maar dat is niet anders. Tot hij ineens voor ons stond, hij herkende me gelijk Amigo….. Er kwamen heel veel spelers naar het spelershome dus we hebben veel foto’s gemaakt en een shirt vol met handtekeningen om mee naar huis te nemen.
  Het is een droom die waarheid is geworden en ik heb het enorm naar mijn zijn gehad. Super bedankt Ronald en alle andere mensen van de supportersvereniging voor deze geweldige leuke avond. Ik zal het nooit vergeten!

  Groetjes Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Overige Foto's

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray

Mascotte Guido Murray