Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Neerpelt

Reactie Tom Claassen

 • Hoi PSV Supporters,

  Ik ben Tom Claassen, woon in Neerpelt (Belgie). Ben 9 jaar oud en voetbal bij Lommel United U10 Nationaal. Ik ben al PSV supporter zolang als ik me kan herinneren en wil graag naar de wedstrijden van PSV komen kijken.

  Dinsdags voor de wedstrijd Manchester – PSV kwam papa thuis van het werk en had een uitnodiging bij voor mij. Hierop stond dat ik mascotte mocht zijn bij PSV – AZ op zondag 29 november.

  Wij moesten ons melden op de wedstrijddag om 15:30 bij de ingang van de Supportersvereniging daar werden Mama, mijn jongere broertje en ikzelf opgevangen. Ronald heeft daarna ons uitgelegd wat we allemaal gingen doen en heb toen het PSV tenue aan mogen trekken. Daarna zijn we naar o.a. de persruimte geweest en ben ik even op de plaats van Cocu mogen gaan zitten, ik moest overal afblijven omdat het allemaal al klaar stond voor na de wedstrijd.

  We zijn daarna naar het veld gegaan waar ik samen met de reserve spelers het veld op mocht om met hun een balletje te trappen. Rai Vloet, Stijn Schaars en Adam Maher hebben samen met mij de bal rondgespeeld. Tijdens de opwarming begon het te regenen en toen kwam Guardado naar me toe en gaf me zijn trainingsvest, Stijn Schaars heeft hem daarna dichtgedaan en zij tegen mij dat ik gracias (dank je wel) mocht zeggen tegen Guardado. Toen alle spelers naar binnen waren heb ik nog even met Stijn Schaars een balletje hoog gehouden dit was erg leuk er waren verder geen andere spelers meer op het veld. Daarna is Stijn Schaars naar binnen gegaan en ikzelf ook.

  Net voor de wedstrijd heb ik samen met andere kinderen in de spelerstunnel gewacht op de spelers om samen met hen het veld op te lopen, ik stond eerst langs Pröpper en dat wilde ik graag, helaas wisselde Pröper en Locadia van plaats waardoor ik met Locadia het veld om mocht lopen, dit was een hele leuke ervaring.

  Tijdens de rust mocht ik nog tegen de kinderen van AZ op doeltrappen, dit was heel leuk ik was sneller dan mijn tegenstander van AZ en dus eerder bij de bal, helaas doordat het kindje van AZ mij op mijn hakken trapte schoot ik langs.

  Na afloop van de wedstrijd ben ik samen met mijn mama, broertje en Ronald naar het spelershome gegaan om daar met alle spelers op de foto te kunnen en handtekeningen te krijgen, mijn papa is daar ook nog naar toegekomen om te kijken hoe ik het had gevonden.

  Ik heb een geweldige middag gehad, het is een hele bijzondere ervaring om zo met de spelers van PSV op het veld te staan in een vol stadion. Ik wil Ronald en de overige medewerkers van de supportersvereniging bedanken voor deze kans en leuke middag. Deze middag zal ik nooit meer vergeten.

  FORZA PSV!!!!

Mascotte Tom Claassen

Overige Foto's

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen

Mascotte Tom Claassen