Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Jelmer Hazelaar

Mascotte Jelmer Hazelaar

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Deventer

Reactie Jelmer Hazelaar

 • Zaterdag 13 maart 2016 is een dag die ik nooit meer zal vergeten. Op die dag mocht ik mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-Heerenveen. Samen met mijn vader Marcel en met mijn PSV-klasgenootje en tevens vriendje Mischa vertrokken we om drie uur. In de buurt van vijf uur kwamen we aan bij de McDonalds. We hebben daar heerlijk gegeten. Daarna was het tijd om naar het stadion te gaan. Eerst hebben we daar wat fotoís gemaakt en daarna gingen we naar de fanshop. Mischa kocht daar een PSV bal en ik kocht daar een PSV pyjama. Om half zeven meldden we ons bij de Supportersvereniging PSV. We werden daar ontvangen door Ronald Berkhof. Ik kreeg een schitterend PSV tenue aangemeten.

  Na een korte rondleiding door het stadion was het tijd om naar het veld te gaan. Ik mocht daar een balletje trappen met een aantal spelers. Dat vond ik heel erg leuk. Ik heb dus gewoon even gevoetbald met Isimat, Schaars, Pereiro en Lestienne. Papa stond langs de kant en hij heeft alles vastgelegd met de camera.
  De wedstrijd staat op het punt van beginnen. We lopen met zín allen het veld op voor de line up. Wat een fantastisch moment! De camera van FOX stond precies daar waar ik aan de hand van Guardado naar toe was gelopen. Op datzelfde moment werd de whatsapp van papa overspoeld met berichtjes. Velen hadden mij natuurlijk op tv herkend.

  Na de line up ben ik op de tribune gaan zitten om de wedstrijd te gaan kijken. We hebben erg genoten, ondanks het feit dat het helaas 1-1 werd. Na afloop van de wedstrijd heb ik nog een flink aantal handtekeningen van de spelers gekregen. Ook ben ik met de spelers op de foto gegaan.

  Supportersvereniging PSV, bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Mascotte Jelmer Hazelaar

Overige Foto's

Mascotte Jelmer Hazelaar

Mascotte Jelmer Hazelaar

Mascotte Jelmer Hazelaar

Mascotte Jelmer Hazelaar

Mascotte Jelmer Hazelaar