Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2024/2025 > Mascotte Luuk van de Haar

Mascotte Luuk van de Haar

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Veenendaal

Reactie Luuk van de Haar

 • Mijn naam is Luuk van de Haar en ik ben 8 jaar oud. Ik woon in Veenendaal en ik voetbal in de f2 van GVVV.

  Ik mocht zaterdag 19 december mascotte zijn bij PSV-PEC Zwolle. Ik vond het super gaaf. Eerst kreeg ik een PSV-tenue aan, een shirt, sokken en een broekje. Die vond ik heel gaaf, want ik heb wel een uitshirt en een Champions League shirt, maar geen thuis shirt. Nadat ik het tenue had aangetrokken kreeg ik een kleine rondleiding door het Philips Stadion. Ik mocht op de stoel van Phillip Cocu zitten in de perskamer en ook mocht ik vele andere ruimtes zien. Hierna mocht ik gaan inschieten met de wisselspelers, dat waren Stijn Schaars, Maxime Lestienne, Adam Maher, Luciano Narsingh, Jordy de Wijs en Steven Bergwijn. Schaars zei dat ik goed kon koppen.

  Toen was het bijna tijd voor de wedstrijd en toen mocht ik mee lopen in de line up. Ik was met Santiago Arias. Ik vond het wel spannend om te doen, maar ook heel erg tof. Hierna mocht ik met papa en onze vriend Jan de wedstrijd gaan kijken op de tribune. In de rust mocht ik een soort penalty schieten en daarna gingen we een rondje om het veld rennen. Ik werd daar heel erg moe van. Toen begon de tweede helft. Gelukkig wonnen we met 3-2 na de mooie assist van Maxime Lestienne. Na de wedstrijd mocht ik op de foto met sommige spelers en een handtekening vragen.

  Ik vond het echt mijn geluksdag en ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Super bedankt Ronald en alle andere mensen van de supportersvereniging voor de geweldig leuke avond. Ik zal het nooit meer vergeten!

  Groetjes Luuk van de Haar

Mascotte Luuk van de Haar

Overige Foto's

Mascotte Luuk van de Haar

Mascotte Luuk van de Haar