Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Lucas Verhoeven

Mascotte Lucas Verhoeven

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Geldrop

Reactie Lucas Verhoeven

 • Hallo,

  ik ben Lucas Verhoeven en ik woon in Geldrop, en ik was de mascotte bij de wedstrijd PSV-FC Twente.

  Toen ik van papa te horen kreeg dat ik mascotte mocht zijn bij de wedstrijd van PSV tegen FC Twente was ik dolgelukkig. En op deze dag was het ook nog het afscheid van onze held Memphis, hoe vet is dat dat ik dan hierbij mag zijn. Twee dagen later was het dan zover, wij gingen op tijd naar het stadion want ik wilde niet te laat komen. Eenmaal bij stadion aangekomen werd er uitgelegd door Ronald hoe de de dag eruit zou zien. Ik kreeg van Ronald het thuis tenue van PSV om aan te doen. Wij gingen nu richting de persruimte om een foto te maken op de stoel van Phillip Cocu. Toen we nog iets gedronken hadden was het 14:00 uur en bracht Ronald mij naar het veld, waar ik samen met de reservespelers ging overspelen. Ik was best wel zenuwachtig maar ik vond het echt zo vet, het was super leuk om daar te staan in een vol stadion!

  Toen was het moment van de line up. Ik zou eigenlijk met Guardado het veld oplopen maar die wilde niet langs mij omdat ik bijna even groot ben als hem. (vond ik best grappig) er werd gewisseld en kwam naast Moreno te staan ook super gaaf. We liepen het veld op en hij vroeg aan mij of ik het niet koud had, en ik zei nee.... Hierna gingen we de wedstrijd kijken en PSV won met 4-2 door twee goals van Moreno hoe vet is dat, ik ben gewoon met Moreno het veld opgelopen. In de rust heb ik ook genoten van het afscheid van Memphis! Na de wedstrijd werden we opgevangen door Ronald en zijn we naar het spelershome gegaan. Waar ik van iedereen een handtekening heb gekregen en ook nog op de foto ben geweest met de de spelers.

  Het was een dag om nooit meer te vergeten. Hiervoor wil ik Ronald heel erg bedanken dat ik dit heb mogen meemaken. Het was een topdag!

  Bedankt nog voor de mooie foto's Ronald.

  Gr Lucas

Mascotte Lucas Verhoeven

Overige Foto's

Mascotte Lucas Verhoeven

Mascotte Lucas Verhoeven

Mascotte Lucas Verhoeven

Mascotte Lucas Verhoeven