Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Someren

Reactie Maud van Berlo

 • Hoi allemaal,

  Om te beginnen zal ik zeggen wie ik ben; ik ben Maud van Berlo, ben 9 jaar oud en ik woon in Someren. Ik zit op de Mariaschool in Someren in groep 6B. Ik voetbal bij SV Someren in de E1 en ben al, zo lang ik weet, een grote fan van PSV. Afgelopen zondag kregen wij een mailtje van Ronald dat ik was uitgekozen om mascotte te mogen zijn tijdens de wedstrijd PSV-SC Genemuiden. Ik mocht twee begeleiders meenemen naar deze wedstrijd en papa en mama gingen met mij mee. Ik was helemaal blij dat ik zo'n mooie rol had tijdens deze wedstrijd.

  Tussen 17.00 en 17.30 uur moesten wij bij ingang 11 van het PSV-stadion zijn waar wij werden ontvangen door Ronald. Ik ging me omkleden en de PSV kleren aantrekken die voor mij waren klaar gelegd. Daarna hebben mama, papa en ik een rondleiding gehad door het PSV-stadion. We zijn in de persruimte geweest en ik heb op de stoel van Phillip Cocu mogen zitten. Na deze interessante rondleiding zijn we naar de ruimte van de PSV supportersvereniging gegaan waar we wat te drinken hebben gekregen. Er werd mij gevraagd wat ik voor uitslag ik in gedachten had en ik had 2-0 voor PSV voorspeld. Tussendoor werden er nog foto's van mij gemaakt en na ongeveer een half uur mocht ik het veld op en in het volle stadion met de reservespelers gaan voetballen.

  Net voordat de wedstrijd begon kwam Ronald mij halen en gingen we naar de tunnel waar de spelers en de scheids- en grensrechters stonden. We stonden allemaal achter elkaar en ik mocht met Gaston Pereiro meelopen in de line-up en hij was ook nog eens kei aardig voor mij. Achteraf vond ik dit kei leuk, zeker omdat hij deze wedstrijd drie keer gescoord had. Toen de wedstrijd begonnen was ben ik met papa en mama op de tribune gaan zitten en heb ik de eerste helft gezien waarin PSV 1-0 maakte. In de rust zijn we nog naar de ruimte van de PSV supportersvereniging gegaan. Na de rust hebben we de tweede helft gekeken en daar werden nog vijf doelpunten meer gemaakt. Kei mooie wedstrijd met veel goals, 6-0!

  Na de wedstrijd kwamen we weer terug in de ruimte van de supportersvereniging waar ik weer wat te drinken en een lekker chocolaatje kreeg. Daarna zijn we samen met Ronald naar het spelershome gegaan waar we handtekeningen hebben verzameld en kei veel foto's hebben gemaakt.

  Ik heb deze dag als heel speciaal ervaren en wil in het bijzonder Ronald, iedereen van de PSV supportersvereniging en de PSV spelers bedanken voor deze super mooie dag. In een woord geweldig was het!

  BEDANKT VOOR ALLES!!!!

  Groetjes Maud van Berlo.

Mascotte Maud van Berlo

Overige Foto's

Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo

Mascotte Maud van Berlo