Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Ulvenhout

Reactie Vasco Leuverink

 • Toen we Vasco op zijn verjaardag vroegen wat zijn grootste droom was, antwoordde hij resoluut: profvoetballer worden bij PSV! Oke, maar dat duurt nog even, wat zou nu je grootste droom zijn? “Met Luuk de Jong het veld oplopen bij een ‘echte’ wedstrijd” was zijn antwoord.

  Ongeveer 4 weken na zijn verjaardag werden we gebeld door Ronald en heeft Supportersvereniging PSV niet alleen Vasco’s droom gerealiseerd maar hem ook de dag van zijn leven bezorgd!

  Toen we rond 18:30 bij het stadion aankwamen, kwam net de spelersbus aanrijden. De suppoost liet Vasco binnen het hek staan, zodat hij alle spelers succes kon wensen en een high-five kon geven. Daarna zijn we meteen naar ingang 11 gegaan waar we naar Ronald werden gebracht. Daar kreeg Vasco het prachtige PSV tenue aangemeten. Daarna mocht hij plaatsnemen op de stoel waar Philip Cocu de pers te woord staat en gaf hij zijn voorspelling van een 3-1 overwinning af ! Daar kregen we ook al de opstelling te zien.  Nadat we een drankje hadden gedronken in de bestuurskamer van Supportersvereniging PSV, moesten de voetbalschoenen aan want de wisselspelers van PSV moesten warm gespeeld worden. Vasco mocht, onder toeziend oog van Philip Cocu, de warming up doen met Brenet, Maher en Schaars. Na een rustig begin moest Vasco al snel harde effectballen verwerken, het echte werk was begonnen!  Langzaam liep het stadion vol en nam de spanning toe.. Hoe zou het zijn om een vol stadion in te lopen aan de hand van een PSV speler en zou het heel misschien Luuk de Jong worden...? En ja hoor! Vasco mocht als eerste na de scheidsrechters het veld op aan de hand van ... Luuk de Jong!! Fantastisch met al het applaus, vuurwerk en televisie camera’s! ’s Avonds was het ook goed te zien op TV:

  Wat was dat fantastisch. Gelukkig had Vasco een goede warming up gedaan, want in de rust was het shoot-outs schieten op Phoxy: PSV tegen Heracles! Na twee shoot-outs mocht Vasco langs vak Oost rennen om vervolgens een high-five van Phoxy in onstvangst te nemen.  En als klapper op de vuurpijl mocht Vasco handtekeningen vragen en op de foto met alle PSV spelers! Vasco had de kampioensschaal van vorig jaar meegenomen om daarop alle handtekeningen te laten zetten. Het was Vasco’s geluksdag, bijna alle spelers kwamen die avond naar het Spelers Home:  We willen Ronald en alle mede organisatoren van de ‘Mascotte van de wedstrijd’ enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag voor Vasco! Frank, Nathascha en Vasco.

Mascotte Vasco Leuverink

Overige Foto's

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink

Mascotte Vasco Leuverink