Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Luuk Geerings

Mascotte Luuk Geerings

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Leende

Reactie Luuk Geerings

 • Hallo,

  ik ben Luuk Geerings en ik woon in Leende. Ik ben 9 jaar en voetbal bij D.O.S.L.

  Ik mocht bij de bekerwedstrijd P.S.V. Fc Utrecht mascotte zijn. Ik heb zelf een seisoenskaart samen met mijn vader en opa. Ik ga ook naar alle Champions League thuiswedstrijden maar bijna nooit naar de bekerwedstrijden dus ik was heel erg blij dat Ronald 1 dag voor de wedstrijd belde om te vragen of ik mascotte wilde zijn. Eigenlijk was er iemand anders mascotte maar deze was ziek geworden en zodoende mocht ik invallen.
  Na aankomst in het stadion mocht ik op de stoel van Phillip Cocu gaan zitten voor een mooie foto in de perszaal. Na een korte rondleiding gingen we naar het veld waar ik een balletje mocht trappen met Arias, Pereiro, Isimat en Jozefzoon. Dat vond ik het leukste. In de rust mocht ik ook nog mee het veld op om penaltys te schieten. Helaas werd PSV uitgeschakeld. Na de wedstrijd zijn we wat gaan drinken in het kantoor van de supportersvereniging en daarna heb ik nog een flink aantal handtekeningen verzameld van de spelers en staf en met verschillende spelers op de foto natuurlijk.

  Het was een onvergetelijke avond. Ik wil nogmaals de mensen van de supportersvereniging, en met name Ronald, hartelijk bedanken.

  Groetjes Luuk Geerings

Mascotte Luuk Geerings

Overige Foto's

Mascotte Luuk Geerings

Mascotte Luuk Geerings

Mascotte Luuk Geerings

Mascotte Luuk Geerings