Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Wedstrijd

Seizoen

 • 2015/2016

Woonplaats

 • Amersfoort

Reactie Tijmen Wesdorp

 • Een paar dagen voor de wedstrijd van onze mooie club PSV tegen Utrecht kreeg mijn vader een mailtje van de supportersvereniging van PSV. Of wij toevallig zin en tijd hadden om naar de wedstrijd tegen FC Utrecht te komen kijken én of ik mascotte wilde zijn? Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik vond het zelfs zo gaaf dat ik bijna niet kon wachten tot het zover was.

  Na een paar nachten slapen was het eindelijk zover. Op zondag 8 november reed ik samen met mijn vader en mijn oma vanuit Amersfoort naar Eindhoven. Voor mijn oma was het zelfs de eerste keer ooit dat ze in een stadion was! Om ongeveer 11.00 uur meldden we ons bij ingang van de supportersvereniging. Daar haalde Ronald ons op. Het begon al heel cool: ik mocht gelijk een tenue aantrekken. Met zelfs sokken erbij!

  Daarna kregen we een rondleiding door het stadion van PSV. Ik vond het echt heel cool dat ik in de persruimte op de stoel van Cocu mocht zitten. Daarna gingen we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging. Daar legde Ronald uit wat we allemaal gingen doen en kreeg ik nog een go-pro camera op mijn borst zodat we alles konden filmen. Van een hele lieve mevrouw kreeg ik zelfs nog cola.

  Een half uurtje voor de wedstrijd ging ik met mijn tenue aan naar het veld. Daar mocht ik intrappen met Hendrix, De Wijs, Bergwijn en Isimat. Ik werd zelfs gefilmd op de grote schermen.

  Na het intrappen ging ik de spelerstunnel in en kwam ik later samen met de andere kindjes het veld op. Ik liep naast Maher. Hij was heel aardig. Het was echt vet om op het veld te staan. Al mijn vriendjes zijn echt super jaloers.

  Daarna kon ik lekker met mijn vader en oma de wedstrijd bekijken. Het was een hele spannende wedstrijd en gelukkig wonnen we met 3-1! Na de wedstrijd ging ik nog naar het spelershome. Daar heb ik met heel veel spelers op de foto gestaan.

  Supportersvereniging heel erg bedankt. PSV Kampioen!


  Tijmen

Mascotte Tijmen Wesdorp

Overige Foto's

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp

Mascotte Tijmen Wesdorp