Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Bryan Sambo

Mascotte Bryan Sambo

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Lelystad

Reactie Bryan Sambo

 • Zaterdag, 25 september 2010.

  Donderdagavond 23 september werd mijn moeder gebeld door Ronald Berkhof en hij vroeg of ik zaterdag mascotte wou zijn bij de wedstrijd PSV - FC Groningen. Natuurlijk wou ik dit, want dit was een droomwens van mij, om dit ooit een keer mee te maken.

  Dus nadat ik zelf deze morgen gevoetbald had, zijn we om 15:30 vertrokken richting Eindhoven. We waren ruim op tijd aanwezig, dus hadden nog tijd om in de suppoerterswinkel het een en ander te kopen.

  Om 18:30 kreeg ik van Ronald een tenue om aan te trekken. Nadat ik deze aanhad en er wat foto’s waren gemaakt zijn we richting de supporterkamer gegaan. Onderweg kwamen we langs het pers-centrum, waar ik op de stoel van Fred Rutten mocht plaatsnemen, wat een eer, hier werden ook weer foto’s gemaakt. Ook in de hal waar diverse grote bekers stonden, sommige waren bijna net zo groot als ik, werden foto’s genomen. We zijn daarna doorgelopen naar de supporterskamer, waar we wat te drinken aangeboden kregen.

  Eindelijk was het dan zover, ik mocht het veld op, om samen met de spelers een balletje in te trappen. Wat was dit spannend en een hele ervaring, om in dit stadion op het veld te staan met de grote jongens. Na het intrappen ben ik met Ronald naar de catacombe gegaan, waar ik samen met andere kinderen moest wachten op de spelers. Na 10 min. Gewacht te hebben kwamen de spelers de catacombe in. Het was voor mij nog steeds een verrassing met wie ik het veld op zou gaan. En ja hoor het werd 1 van mijn favorieten – Balazs Dzsudzsak – wat was ik blij en trots. Nadat ik het veld op was geweest en er weer afkwam stond Ronald mij op te wachten om mij naar mijn ouders te brengen om met hun samen op de tribune de wedstrijd te kijken. Mijn voorspelling was 3-0 voor PSV, maar helaas dit mocht niet gebeuren. Het werd uiteindelijk 1-1.

  Na de wedstrijd met Ronald naar de spelers-ruimte gegaan, waar ik handtekeningen kon verzamelen in mijn handtekeningen boekje die ik had gekregen. Inmiddels was het 22:30 uur en hebben afscheid genomen van Ronald Berkhof, om richting Lelystad te gaan, waar we om 00:30 thuis aankwamen.

  Tjonge wat was dit een fijne dag, om nooit meer te vergeten.

  Bedankt Ronald en iedereen die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt.

  Bryan Sambo.

Mascotte Bryan Sambo