Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Fleur van den Reek

Mascotte Fleur van den Reek

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Bakel

Reactie Fleur van den Reek

 • Hoi allemaal,

  Mijn naam is Fleur van den Reek, ben bijna 11 jaar en woon in Bakel. Ik ben mascotte geweest bij de wedstrijd PSV - FC Sibir Novosibirsk.

  Wij moesten om kwart over 6 in het Philips Stadion zijn, bij de Supporterswinkel PSV. Toen werden we ontvangen door Ronald. Ik kreeg het nieuwe thuis tenue die ik natuurlijk ook meteen aan heb getroken en het PSV thuis tenue heb ik nu echt al vaak aan gehad want ik vind het zo´n mooi tenue.

  Toen ik mijn tenue had aan getrokken kregen we een rondleiding door het Philips Stadion. Eerst naar de pers kamer waar ik leuke foto´s heb gemaakt, daarna naar naar het PSV logo waar we ook leuke foto´s hebben gemaakt.
  Vervolgens gingen we naar de eigen room van de supportersvereniging waar we lekker iets hadden gedronken En daarna ging ik samen met Ronald naar de phoxyclub en ik kreeg het tenue aan van FC Sibir Novosibirsk. Maar dat maakte niks uit want toen mocht ik wel met een speler van PSV lopen. We hadden een stukje van de warming-up gezien en daarna moesten we in de spelerstunnel gaan staan, we stonden daar en toen kwamen de spelers er aan wel een beetje spannend met wie zou ik lopen en zo ik mocht met Atiba Hutchinson (nummer 13) lopen.

  Toen we het veld op mochten lopen iedereen klapten en ik daar in het midden stond leek het echt heel groot het hele stadion zo voor me hahaha. Daarna toen we het veld af moesten ben ik naar mijn plek gelopen waar mama en mijn broer luuk zaten, we zaten op een kei mooie plek en we hebben de wedstrijd goed kunnen bekijken. Eerst 1-0 door Marcus Berg we hadden wel veel kansen voor de rust alleen niet benut 1tje dan het was rust en ik ging naar de supportersvereniging room weer lekker wat drinken en daarna de tweede helft toen 2-0 Orlando Engelaar een hele mooie goal vond ik dat goed gezien daarna 3-0 Ola Toivonen en 4-0 Balázs Dzsudzsák en 5-0 door de penalty van Balázs Dzsudzsák.

  En toen was de wedstrijd voorbij en ik had een kei mooie wedstrijd gezien en daarna lekker gefeest op de tribune. Toen naar het spelershome ik heb kei mooie foto´s en handtekeningen van bijna alle spelers, alleen een van mijn favoriete dzsudzsak was al naar huis. En toen was het ruim 11 uur en we moesten naar huis jammer maar ik heb echt een geweldige avond gehad bedankt Ronald en iedereen van het bestuur supportersverening psv voor deze geweldige avond. En ook mijn broer luuk bedankt hij heeft mij namelijk opgegeven.

  Heel veel groetjes Fleur van den Reek

Mascotte Fleur van den Reek