Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Jesse Kluijtmans

Mascotte Jesse Kluijtmans

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Eindhoven

Reactie Jesse Kluijtmans

 • Hallo PSV supporters,

  Mijn naam is Jesse Kluijtmans, ben 10 jaar en woon in Eindhoven. Ik ben mascotte geweest bij de Europa League wedstrijd PSV – Sampdoria.

  We kregen op de dinsdag een telefoontje van Ronald Berkhof met de vraag of ik op donderdagavond mascotte wilde zijn. Omdat de wedstrijd pas om negen uur ’s avonds begon zou het wel eens laat kunnen worden. Maar dit was de kans van mijn leven om met de spelers op het veld te kunnen staan.

  Om acht uur waren we bij de Supporterswinkel PSV waar we werden ontvangen door Ronald. Daar kreeg ik het nieuwe thuistenue aan en kregen we een rondleiding door het Philips Stadion. Eerst naar de perskamer waar ik op de stoel van Fred Rutten mocht zitten en daarna naar het PSV logo waar leuke foto’s zijn gemaakt. Daarna gingen we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging. Daar werd mij uitgelegd wat er precies ging gebeuren en daar hebben we ook nog wat gedronken. Samen met Ronald bracht ik mijn moeder en zusje Bente naar de tribune waar mijn vader al was. En daarna ging ik samen met Ronald naar de Phoxyclub en ik kreeg het tenue van Sampdoria aan. Maar dat maakte niks uit want toen mocht ik wel met een speler van PSV lopen. Na het maken van foto’s moesten we in de spelerstunnel gaan staan en mocht ik met Balázs Dzsudzsák het veld oplopen. Balázs Dzsudzsák is één van mijn helden dus dat was echt gaaf. Toen de wedstrijd begon ben ik weer naar mijn moeder en zusje gebracht om de 1e helft te kijken. In de rust naar de bestuurskamer om wat te drinken met Ronald en de andere bestuursleden. Jammer genoeg stond PSV met 1-0 achter. De 2e helft was heel spannend en in de allerlaatste minuut werd er gelukkig door Balázs Dzsudzsák een doelpunt gemaakt en werd het 1-1. Toen de wedstrijd was afgelopen liep ik naar de spelerstunnel om te kijken of ik geen shirtje kon krijgen. Danny Koevermans kwam aanlopen en ik riep zijn naam en wees op mijn shirt. Danny trok zijn shirt uit en gaf het aan mij. Dit was echt kei gaaf en ik was heel erg blij.

  Toen weer naar de bestuurskamer en als afsluiting samen met Ronald ook nog naar het spelershome. Daar heb ik handtekeningen gevraagd van een aantal spelers en mocht ik ook met ze op de foto. Het leukste was toen Danny Koevermans binnenkwam en een handtekening op zijn shirt zette.

  Om twaalf uur ’s nachts gingen we naar huis en onderweg in het stadion kwamen we ook nog Ibrahim Afellay, Andreas Isaksson en Balázs Dzsudzsák tegen en mocht ik met ze op de foto. Buiten het stadion stond de spelersbus klaar want de spelers gingen allemaal naar een hotel. Bij de bus heb ik ook nog de handtekening van Marcus Berg gekregen.

  Ik heb genoten van deze avond, en zal het nooit meer vergeten. Daarom supportersvereniging en vooral Ronald: ENORM BEDANKT!!! Dit was echt een avond om nooit te vergeten.

  Groetjes,

  Jesse Kluijtmans


Mascotte Jesse Kluijtmans