Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Lars van der Zanden

Mascotte Lars van der Zanden

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Schijndel

Reactie Lars van der Zanden

 • Hallo supporters van PSV,

  Ik ben Lars van der Zanden uit Schijndel en voetbal zelf bij Schijndel-Vitam catering in de E4. Ik was bij de wedstrijd PSV – VVV Venlo mascotte.

  Om 15.30 moest ik bij ingang 11 “de supporterswinkel” zijn, en heb daar een PSV tenue aangepast. Daarna kreeg ik samen met mijn papa en broer Kai een kleine rondleiding door het stadion. Toen zijn we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging gegaan en hebben we daar wat gedronken.

  Om 16.10 uur mocht ik het veld op. Daar heb ik samen met Stef Nijland en Otman Bakkal en andere spelers een balletje getrapt. Dit was echt fantastisch.

  Daarna moest ik in de spelerstunnel op de spelers en de scheidsrechter wachten, ik liep samen met Danny Koevermans het veld op.

  De wedstrijd heb ik op de tribune gekeken , en in de rust mocht ik samen met de Phoxyclub kids penalty`s schieten op Phoxy, we hebben toen een ereronde gelopen dit was fantastisch.

  Ik had voor de wedstrijd gezegd tegen de mensen van de supportersvereniging dat PSV met 3-0 zou winnen, met de rust leek het er nog niet op maar op het einde was het toch mooi 3-0.

  Na de wedstrijd mocht ik naar het spelershome, daar kreeg ik allemaal handtekeningen op mijn shirt, zodat ik deze kan laten inlijsten net als mijn grote broer Kai had gedaan toen hij mascotte was geweest. Ook mochten we met de spelers op de foto.

  Ik heb een hele mooie dag gehad en ik wil iedereen van de supportersvereniging hiervoor bedanken.

  Groeten Lars van der Zanden.

Mascotte Lars van der Zanden