Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Roel Kocken

Mascotte Roel Kocken

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Nuland

Reactie Roel Kocken

 • Hoi PSV supporters,

  op vrijdag 18 februari belde Ronald Berkhof op , of ik mascotte wilde zijn tijdens PSV-NAC. Hier hoefde ik niet over na te denken. Dus op zondag 20 februari werden we om 15.15 uur ontvangen door Ronald.
  Daar kreeg ik al mijn eerste verrassing, ik mocht het PSV thuis tenue aantrekken. Nadat ik de kleren had aangetrokken mocht ik een voorspelling doen, ik dacht 2-0 maar het werd zelfs 4-1 voor PSV. Toen werden er een paar foto's van mij genomen.

  Daarna liepen we naar de pers-ruimte en konden we onderweg al een paar foto's maken. In de pers-ruimte mocht ik op de stoel zitten van Fred Rutten, en natuurlijk weer foto's maken.

  Daarna het mooiste ,ik mocht op het veld samen met Bouma, Koevermans, Nijland en Vukovic de bal rond trappen. Ook mocht ik nog in de line-up mee lopen. Ik liep naast Marcus Berg.

  In de rust mocht ik een panalty nemen op Phoxy , en die scoorde ik. Na de wedsrijd liepen we met Ronald mee naar het spelershome, daar kwamen nog verschilende spelers waar ik een handtekening van kreeg en mee op de foto mocht . Toen we naar de uitgang liepen kwamen we ook nog Fred Rutten tegen ,waar ik ook nog een handtekening van kreeg en mee op de foto mocht. Dus het was een hele leuke middag en ik had heel veel spullen gekregen die ik mee naar huis mocht nemen.

  Ronald bedankt voor de hele leuke middag / avond ook namens papa en mama.

  Groetjes Roel Kocken

Mascotte Roel Kocken